Aankoop met hulp gerealiseerd

Na mailcontact ben ik de aanschaf vaneen mini tuner aangegaan. Prima informatie ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? Techsat

Snel geleverd, prachtig product.

Ik heb geen narigheid gehad bij mijn bestelling. De levering was op tijd en het product is volledig naar verwachting.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR7

een goede keuze

Onze zoon had het snel voor ons aangesloten, alleen erg jammer dat er alleen een Duitse gebruiksaanwijzing bij zat.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat DigitRadio 10 IR

• Welk model heeft u gekocht? Pure

De juiste aanbeveling.

Onze Tafelradio had lange tijd slechte ontvangst. Een coaxkabel naar buiten met een alu strip langs regenpijp. Betere ontvangst maar nog steeds met storingen. Radiowinkel info: Gebruik de vertikale DAB : Nu 100% in orde.

• Welk model heeft u gekocht? Maximum DAB/DAB+ buitenantenne

Prima leverancier en uitstekende service

Ik had advies nodig over een binnenshuis DAB+-antenne. Contact leggen was makkelijk en concreet. Binnen 1 dag de beste antenne in huis om uit te proberen of mijn ontvangstprobleem ermee opgelost zou worden. Uiteindelijk bleek de plek in huis de boosdoener, dus ging de antenne retour want overbodig. Nog diezelfde dag aankoopbedrag op bankrekening terug.

Prima webshop, snelle levering

Goede info, snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Keurig geleverd wat gevraagd werd!

Niet meer en niet minder.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 700

Prima toestel en snel geleverd

• Welk model heeft u gekocht? Digit radio 10 ir

Deskundig en snel!

We hebben deskundig advies gekregen over de slechte radio ontvangst ten gevolge van het verdwijnen van FM radio. Daarnaast ontvingen we de Noxon-tuner nog snel ook

• Welk model heeft u gekocht? Noxon tuner

Wàt een leuke winkel!

Als Oud-Hagenees woon ik al jaren in Twente, ik weet dat Den Haag goed is op vooral dìt gebied, Radio, daar weten ze véél van gezien het verleden. Ik vind dit een topwinkel en blijf er zekers te weten terug komen.

• Welk model heeft u gekocht? Meerdere artikelen

Bestelling netjes verzorgd

Bestelling was snel binnen

• Welk model heeft u gekocht? Noxon a120

Prima winkel

Prima winkel , snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Calearo Shark 2

goede kwaliteit en service

Gemak dient de mens

DAB+ nodig. Radio winkel heeft het. Ruim aanbod met goede omschrijvingen van het desbetreffende product. Na bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd gaat worden. Verzending is snel.

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 143

De Pure Move R3 DAB+ zakradio begaf het na iets meer dan twee jaar, ondanks weinig gebruik (schakelaar stuk). Radiowinkel bood zonder aarzelen een vervangend toestel aan en maakte dat snel in orde. HULDE!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Van begin toeging perfect!

Zowel administratief als qua uitvoering perfect. Snel en juist, zoals een klant het graag ziet.

• Welk model heeft u gekocht? DAB-radio

Snel ontvangen wat ik besteld had. Geen op- of aanmerkingen!

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 10 IR mini stereo tuner met internet, DAB+, FM en Bluetooth voor stereo installaties

Top mooi op tijd de bestelling binnen!!

Top bedrijf

Uitstekende Dienstverlening

Snelle en vakkundige reactie op mijn vraag over een bepaald type radio. Ruilen vanwege andere kleur geen probleem.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli Audio PAL

Lastig

Heb de internetradio gekocht,maar heb moeite met het installeren. Ben ook niet een van de jongste meer.

• Welk model heeft u gekocht? sonoros exclusive

Perfect product, vlot geleverd.

Nu mee op vakantie; meer dan 100 DAB(+) stations op deze locatie. Klikt goed en ook goed te bedienen.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DR200BT

Duidelijke productinformatie over elk uniek model.

Groot assortiment in allerlei prijsklassen en kleuren en modellen om uit te kiezen. Verzending product informatie en foto’s van de radio’s heel duidelijk. Helemaal blij met m’n aankoop.

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende transita 30

Prima radio.

Voor een radio van dit formaat een uitstekend geluid. Veel instel mogelijkheden, mooie vormgeving.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli PAL+BT.

Vriendelijk & behulpzaam

Alles perfect verlopen:levering & correctheid