uitstekende service

Bestelde een Amerikaans merk all in one system. Werd goed geïnformeerd over de levering. Na een paar dagen bleek de internetfunctionaliteit van de radio niet meer te werken. Sander benaderde de importeur en deed suggesties. Na vijf dagen vruchteloos van alles proberen, kon ik de radio probleemloos omruilen voor de Britse Ruark R3. Geweldig systeem!

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R3

Duidelijke website. Goede uitleg van de apparaten op de website en Youtube. En wat belangrijk is de snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 10 IR

adequaat

telefonisch niet bereikbaar voor vragen, beiden tel nrs geprobeerd voorafgaand aan aankoop. snelle levering. Website met aanbod is goed. Echter, radio is niet perfect: stekker koptelefoon is lastig aan te brengen/eruit te halen: zeer stroef. Volumeregeling met koptelefoon is te beperkt

• Welk model heeft u gekocht? pte wekkerradio

Prima geholpen.

Was op zoek naar een goede dab+binnenantenne voor mijn Teufel receiver omdat eind augustus fm signaal niet meer wordt aangeboden door Ziggo. Meegeleverde draadantenne werkt niet Geadviseerde Cat3 antenne voldoet uitstekekend. Even zoeken waar deze het beste geplaatst kon worden. Snel geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Cat3 dab+ binnenantenne

Goed en snelle antwoorden bij vragen super dank jullie wel

• Welk model heeft u gekocht? Dab radio

heel goed servies

OOK GOED PERSOONLIJK CONTACT

• Welk model heeft u gekocht? SANGEAN WFR 29C

Vrijwel geheel vlekkeloos verliep de levering via DHL

Radiowinkrl verstrekte mij info over t verloop van de verzending van den haag naar papendrecht. Daarnaast gaf DHL soortgrlijke info, echter die was volkomen anders cq minder positief.

• Welk model heeft u gekocht? Digisat dab en internetradio .198 euro

Goed advies, snelle levering

Zocht een kleine radio met oplaadbare accu voor de badkamer. Paar keer gebeld met Sander, verschillende radio’s besproken en uiteindelijk tot een keuze kunnen komen. Zeer tevreden over het contact en de bijzonder snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-7 mini

Prima geregeld

Radio besteld ivm de overgang van analoge radio naar digitale radio. Van te voren even gebeld om af te stemmen. Vlot geholpen. De zending kwam de volgende dag binnen. Netjes verpakt. Prima geregeld!

• Welk model heeft u gekocht? Digitale radio

Klasse

Geweldige communicatie bij lastige levering vanwege bugs in leveringscircuit : de moed er in gehouden en optimale afronding

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Niet van de goedkoopste maar wel snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? Remote control voor DAB+ Imperial

Precies wat ik zocht

Sander begreep wat ik nodig had en maakte de juiste aanbeveling. De radio is een goede aankoop, ook gezien de prijs. Het geluid is prima. Hij is eenvoudig te bedienen. Een Nederlandstalige handleiding kan gedownload worden van de website maar eigenlijk wijst het zichzelf. Met meer dan tien duizend stations van over de hele wereld wilde ik veel favorieten kunnen instellen. Dat kan tot maar liefst 500 zonder ingewikkeld gedoe zoals speellijsten aanmaken via het Internet. Tevens kunnen met een USB-stick of externe harde schijf muziek en podcasts afgeluisterd worden, of omgekeerd, opgenomen worden. Als er te vaak gewisseld wordt van functie kan hij crashen, maar na enkele minuten rust herstelt zich dat.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar DIRA S 2 stereo

Uitstekende dienstverlening

Kennis, kunde, ervaring: deze woorden kenmerken de relatie van deze winkel met het onderwerp radio.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 600

Precies wat ik er van verwachte

Precies wat ik er van verwacht had en snel in huis

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prijs en levering ok. Bleek alleen verkeerde connector. Jammer.

Prijs en levering ok. Bleek alleen verkeerde connector. Jammer. Met iets meer documentatie op site was dit mogelijk vermijdbaar geweest.

Dik tevreden

bestelprobleem werd snel opgelost, goed product, prima prijs

• Welk model heeft u gekocht? Internet tuner

Experiment

Het zo goed mogelijk ontvangen van het DAB + signaal met een antenne in de omgeving waar ik woon ben aan het experimenteren hoe dat het beste kan . Neem nog contact op .

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 143 cd

Jij weet wat je verkoopt

Na 3 wereld en DAB radio’s aangeschaft te hebben die niet de gewenste radiostations konden ontvangen besloot ik bij Sander advies te vragen. Super geholpen en advies Sander was goed.

• Welk model heeft u gekocht? Imperiali110 internet radio

Prettig contact, deskundig

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 10 IR

niets om op aan te merken

prima ondersteuning

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 143

Telefonisch advies voorafgaand aan de koop en telefonische hulp bij het installeren van het radiootje waren beide to the point en plezierig. De radio werd binnen 24 uur bezorgd.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke H3

Grandioos

Kreeg snel antwoord op mijn vraag en tevens een link om de kabel te bestellen. Uitstekend advies

• Welk model heeft u gekocht? Kabel voor radio

Top!!

Duidelijk, snel, overzichtelijk.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro.

Prima shop.

Snel, correct, goede service en redelijke prijzen.

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ radio

Lulofsstraat 5538