Goede informatie om keuze te maken

Uitgebreide beschrijving van de aangeboden apparatuur

• Welk model heeft u gekocht? DAB ontvanger met CD

Goed advies ontvangen

Snel antwoord gekregen n.a.v. mailbericht met de vraag hoe een oude radio versterker aan te sluiten op Dab+

• Welk model heeft u gekocht? Tiny audio M7+

Een tevreden klant!

Zowel de aangeboden producten als de service zijn top. Zelf heb ik de Soundbar Sangean SB -100 gekocht. Deze staat duidelijk en uitgebreid op de website beschreven. Daarnaast werd deze snel geleverd en werd ik hier ook mooi van op de hoogte gehouden. De installatie wees zich vanzelf mede door een duidelijke en uitgebreide NL handleiding. Het geluid is super, zeker voor een soundbar. Dus zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een soundbar met ingebouwde DAB+ radio.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean SB-100

Zoals verwacht na eerder iets besteld te hebben wederom uitstekend

• Welk model heeft u gekocht? Dab antenne

Vlotte levering, apparaat werkte niet. Gelijk contact opgenomen en alles vlot en tot volle tevredenheid afgehandeld. Top service!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite line PL979SW

Snel en goed geholpen

Mooi apparaat de Technisat 143. Ontzettend veel mogelijkheden voor de beste muziek.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 143 tuner

Uitgebreide keuze met scherpe prijzen; servicegericht.

In mijn geval was er sprake van een probleem met het product. Radiowinkel spande zich in om dit op een adequate wijze opgelost te krijgen.

• Welk model heeft u gekocht? Tiny M7+

Goede kwaliteit en een snelle verzending

Prima draadantenne voor een redelijke prijs.

• Welk model heeft u gekocht? Draadantenne voor dab+ radio

Snelle levering, goed product

De geleverde telescoopantenne voldoet aan de verwachtingen. Bruikbare set connectors.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ / FM / DVB-T telescoopantenne met F connector + coax verloopjes

NVT

De levering van het bestelde artikel is binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Het is gegaan zoals ik verwacht had

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R5 signature

Prima winkel en goede service

Prima winkel voor een goede klokradio en advies en service. Ik had een klein probleem met de klokradio, de fabrikant in Engeland gaf geen krimp. Radiowekker stuurde vlot een software update en het was geregeld. Ook problemen gehad met een defecte adapter (na 18 maanden) ook hier geen gezeur, maar gewoon vlot opgelost. Een fijne winkel waar ik graag een klokradio koop. Helemaal top!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta

WAT JE OOK VRAAGT AAN SANDER , JIJ KRIJGT ALTIJD ANTWOORD

Over de winkel niets dan goed , wel spijtig dat het product dat ik mij aanschafte niet voldeed aan mijn verwachting , ik heb deze dan tot mijn grote spijt moeten retourneren , vooral de accu zou constant aan het lichtnet moeten hangen , dit kan nooit de bedoeling zijn voor een draagbare radio , ook niet aan te bevelen voor de accu zelf ,nogmaals met veel spijt , want dit is zeker een goede radio met een heel goede klank

• Welk model heeft u gekocht? ROBERTS STREAM 94i

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering in vintage pakpapier❤️ uit de beste radio winkel in de Benelux. Elke radio-liefhebber wordt op slag verliefd op deze winkel !

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT1010BT stereo digitale tuner

Mailen voor advies, snel en goed antw. Meteen daarna besteld. Levering prima en snel. Apparaat, uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? Internet radio

Uitstekende service. Een afstandsbediening kunnen kopen voor een al wat oudere DAB radio die geen hifi winkel meer kon aanbieden.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

product op tijd geleverd

een fietskoerier kwam het pakket bezorgen, papier van de verpakking wat gescheurd, maar ok verder, topradio die er goed uitziet en een zeer goed geluid geeft. Maar dit heeft verder met de radiowinkel weinig te maken natuurlijk ! Al met al een tevreden klant!

• Welk model heeft u gekocht? Roberts radio stream 94i

Duidelijk en correct

Het bestelde voldeed aan de verwachtingen. Goede website met betrouwbare uitstraling. Ontvangst was wel 2 dagen later en niet de volgende dag

• Welk model heeft u gekocht? Dab antenne

Matig

Snelle levering, verpakking was goed en stevig. Alleen jammer dat de verpakking waarin de radio zat al was geopend, vindt ik erg slordig. Geen nederlandse handleiding bijgeleverd.

Levering gebeurde zoals afgesproken.

Vlotte communicatie en prima service.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark 5 Signature

Vlotte levering van een zeer mooi product!

Vriendelijke en duidelijke uitleg, toen ik er niet uit kwam bij de installatie van het apparaat. Daarna verliep het heel vlot en prima.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143 CD stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met CD speler

De bestelling mooi op tijd en keurig verpakt, en simpel geinstalleerd.

• Welk model heeft u gekocht? uitschuifbare FM atenne voor Sony set

Direct de volgende dag bezorgd, werkt super en heel intuïtief

TechniSat DigitRadio 143 stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met Bluetooth en Spotify. Heel tevreden, snel verbonden met internet, dab+ werkt uitstekend (R'dam centrum). Menu etc werkt heel intuïtief. Kan weer classic NL luisteren en heel veel andere (klassieke) zenders. Goede service, en filmpjes op youtube. Veel dank! Mark

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143 stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met Bluetooth en Spotify

Zonder gedoe kopen, retour sturen en opnieuw kopen.

Draagbare Radio gekocht, niet echt mijn ding, retour gestuurd en een nieuwe gekocht. Geld kwam per omgaande retour. Per saldo kopen zonder problemen. Aanrader

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke 6

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon, zeer snelle bezorging.

Uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? RevoSuperCD