goed advies welke radio te kopen en dat ook gedaan , en tevreden

• Welk model heeft u gekocht? i 205 dabman

Snelle service een een heel leuk produkt .

Excellent

Snel en precies, 's-middags besteld, volgende dag, uiterst zorgvuldig ingepakt bij mij thuis afgeleverd. Top service.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean internet radio

Ruime keuze, betaalbaar en snelle levering.

Omdat mijn oude zakradio het na bijna 10 jaar trouwe dienst begeven had. Bij Radiowinkel een nieuwe besteld. Schappelijke prijzen, snelle levering, per fietskoerier (kan het nog groener?) en een ruime keuze.

• Welk model heeft u gekocht? Pure move 2520

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden, werkt goed!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Ben heel tevreden over mijn bestelling en hoe alles zo plezierig ging.

Top: advies en levering

Goede uitleg over de verschillen tussen de diverse types; vriendelijk; correct.

• Welk model heeft u gekocht? Pinell SuperSound 201

Helder advies, attente levering volgens afspraak!

Duidelijk advies via YouTube. Overzichtelijke site.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digiradio 10 IR

Service is prima

Een onderdeel bleek niet goed te zijn. Radiowinkel antwoordt direct en zorgt ook voor een oplossing. Prima!

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT1010BT stereo digitale tuner

Snelle en correcte levering

Het product viel bij eerste gebruik uit elkaar.

• Welk model heeft u gekocht? Lintantenne

Super tevreden!!

Je wordt goed op de hoogte gehouden door de Radiowinkel. En als je met vragen zit kun je ze altijd mailen en je krijgt snel antwoord. Bovendien wordt duidelijk aangegeven wanneer zij telefonisch bereikbaar zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli Audio Pal+BT

uitstekend

Zeer goede ervaring, probleemloze unit.

• Welk model heeft u gekocht? 143

Heel goede ervaringen met Radiowinkel

Snelle reactie op problemen. Men probeert je echt zo goed mogelijk te helpen. Ik vind het een fijn bedrijf

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster

Alles heel soepel en snel geregeld

Een prima website met heel veel keuze mogelijkheden en adviezen van Sander. Heel prettig dat levering mogelijk is via een DHLophaalpunt zodat het niet bij de buren bezorgd wordt. Mag natuurlijk ook PostNL zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DPR-69plus

Snel geleverd en goede communicatie hierover.

• Welk model heeft u gekocht? Philips R5005

Past perfect bij mijn reizen

Goede geluidskwaliteit en uitermate gemakkelijke bediening. ik heb er Böse Triport IE oordopjes op aangesloten, een heel goede combinatie. De radio gebruik ik als ik in de natuur kampeer en 4G bytes op mijn telefoon wil besparen. Wat ik nog zoek is een mini-luidsprekertje van nieuws luisteren kwaliteit waarbij het snoertje als antenne dient. Kunt u die leveren?

• Welk model heeft u gekocht? Blightly

Prachtig geluid, fijne service!

Ziggo beëindigd analoge radio. Deze radio is een prima oplossing! Je hoeft je eigen stereoset met boxen niet weg te doen. Zelf vond ik het lastig te realiseren, maar na een belletje met de radiowinkel was het goed te doen. We kunnen weer radio én CD's luisteren.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigiRadio 143 CD stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met CD speler

best wel goed

alleen het gekochte apparaatje heb ik nog niet uit geprobeerd, dat komt nog.

• Welk model heeft u gekocht? een DAB antenne

Zeer vlotte bediening.

Mijn eerste bestelling is vlot geleverd,en zeer tevreden over mijn bestelling.

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ fm antenne

Snel makkelijk en duidelijk

Snel ruim assortiment en in veel prijscategorie ruime keuze

• Welk model heeft u gekocht? Digitalradio 700

Zeer goed!

Zeer positief, vriendelijk en snel geholpen

• Welk model heeft u gekocht? Noxon DAB adapter

Een prima onlinewinkel!

De Radiowinkel is altijd stipt en communiceert ook heel prettig. Bovendien wordt de bestelling met een vriendelijke fietskoerier afgeleverd, altijd fijn midden in de stad.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Sander weet wat service is !

Voor de aankoop nog even telefonisch contact gehad over de juiste keuze de Technisat of de Hama. De Technisat is het geworden. De Technisat is prima in te passen in je bestaande stereo set. Een mooie keuze voor Ziggo klanten die het radiosignaal kwijtraken. Prima ontvangst via DAB+ en internet. Het leuke is wel internetradio, naast de bekende Nederlandse zenders kun je lekker zoeken naar zenders over de hele wereld. Voor de rest snel bezorgd en prima verpakt.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 143

Top!!

2 weken geleden een Tiny Audio M7+ gekocht. Ik ben er zeer gelukkig mee. Omdat ik al wat ouder ben en niet meer zo goed ben in de digitale- wereld heeft Sander me fijn geholpen om snel en goed mijn vragen te beantwoorden. Ouderwetse service!

• Welk model heeft u gekocht? Tiny Audio M7+

Levering voldoet voor 100% aan onze verwachtingen; dus ja dat wordt een 10!

Internetradio voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag