Goed product en goede service!

Duidelijke beschrijving van het product. Vlotte levering en goede service.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat DigitRadio 143 CD

gewoon prima

Snelle levering, alles compleet. Duidelijke site ook, met veel uitleg over de mogelijkheden.

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A120+

Winkelervaring die de toets met een fysieke winkel evenaart.

Snel en direct contact, persoonlijke service en feedback, goede en bereidwillige assistentie.

uitstekend

laatste bestelling noodlamp met DAB en FM radio mooi ding . toch een op/aanmerking ,verpakking kan beter , nu slechts een stuk inpak papier dit roept om reacties bij beschadiging.

• Welk model heeft u gekocht? sangean

telefonisch heel goed geadviseerd.

Ik had een DAB plus radio gekocht. Deze functioneerde niet in een wat nieuwer goed geïsoleerd huis. Opgebeld naar de Radiowinkel en mij werd geadviseerd de radio om te ruilen voor een internet radio. Terug gestuurd en opnieuw besteld was in 2 dagen geregeld. Deze doet het fantastisch, mooi geluid en lekker zo'n muziekje bij het koken.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar DIRA 24i DAB=, FM,Bluetooth, USB en internet

Goede klachtenafhandeling.

Koptelefoonuitgang van DAB+ radio werkte niet meer. Onder garantie geretourneerd. Gevraagd of ik hem mocht ruilen voor een ander type. Was geen probleem. Na bijbetaling binnen twee dagen huis. Chapeau.

• Welk model heeft u gekocht? Pinell Supersound 101 DAB+ radio met FM, wifi internet en Bluetooth

Klantvriendelijkheid ten top!

Ik had een zogeheten "open doos" radio gekocht aan verminderde prijs. Toen ik hem testte, scheelde er helaas iets met de luidsprekers. Ik mocht hem onmiddellijk terugsturen en ik kreeg een nieuwe in de plaats... zonder bijbetaling. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe internetradio.

• Welk model heeft u gekocht? Sharp DR-i470 PRO

Via prima online uitleg en vlotte levering mijn ziggo-radioprobleem opgelost.

Kwam al zoekend op internet, uit bij de NoxonA120+ en het verhelderende youtubefilmpje over dit soort apparaten van Radiowinkel.com. Zij leverden binnen een paar dagen, met voldoende communicatie hierover. Niet onbelangrijk: het kastje werkt prima met mijn favoriete gewone radiozenders en internetradio!

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A120+

Alles netjes en op tijd. Er bleek een technisch probleem in mijn nw radio. Ik had al een nwe in huis voordat ik met mijn ogen kon knipperen.

Krek volgens afspraak

Netjes verpakt, goed verzorgd, mooi op tijd...kortom.... !!! GOED

• Welk model heeft u gekocht? DaB + wekker radio CD speler

Rappe verzending, radio kwam in uitstekende conditie aan. De site kan wat meer filters gebruiken om de selectie te verbeteren. Maar dat is dan ook meer een verbeter potentiëel.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Helaas deed het artikel niet aan mijn verwachting. Retourneren was geen probleem.

Bestelling ontvangen

Product zoals omschreven, en snelle verzending

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Perfecte service en flitsend snel

De snelheid van reageren op en beantwoorden van vragen, de suggesties, reparatie of garantie afhandeling, Sander is verbluffend snel. Nu dus inzake een radio (tuner) voor de buurvrouw. Ik blijf klant!

• Welk model heeft u gekocht? Tiny Audio M7 dab/internet/fm

Makkelijk bestellen, snelle levering

Prettige ervaring,erg goed geholpen

Van te voren telefonisch contact gehad met Sander of mijn keuze de juiste was. Een eerlijk advies gekregen over de aanschaf van een DAB+ portable radio . Geen verzendkosten binnen Nederland en dat voor een concurrerende prijs. De radio was zeer netjes verpakt en de verzending is ook keurig geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar

• Welk model heeft u gekocht? Muse M-117 DB

Super service

Goede service en zeer snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Reageert snel en juist op vragen. Verpakking en verzending uitstekend verzorgd. Doet wat ie belooft voor een voordelige prijs…

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ tuner

Heel tevreden!

Heldere en vriendelijke communicatie, snelle levering. Ik ben heel tevreden. Aanrader!!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta S6

Alles prima

Lang gezocht naar een goed werkende DAB+ antenne, en uiteindelijk hier uit gekomen. Antenne werkt super. Vele malen beter dan de troep van alie expres. Dus helemaal tevreden. Geen andere op- of aanmerkingen kunnen bedenken.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ antenne

Snel en goed geleverd! Het ging om een antenne,deze kreeg ik geleverd door de brievenbus...... Ik hoefde er niet voor thuis te blijven

heel goed

Snel en goed verzorgd

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Techniradio 5JR

gewoon zeer goed

Beste, Vlotte levering, prima service

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster elite line ICD2018

vlotte levering van een fantastisch product

Levering heel correct. product laat niets te wensen over. The mobile Dab+ doet wat ie moet ;-)

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende Transita 120 oplaadbare draagbare DAB+ en FM radio, groen

Goede en snelle service

Veel keuze en goede kwaliteit en snelle levering. Helemaal Top

• Welk model heeft u gekocht? dab+ antenne

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag