Goed geregeld

besteld, netjes geleverd, mooi product, dik tevreden, Gr Jan

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Een specialist binnen bereik.

De snelste levering? neen De goedkoopste? waarschijnlijk niet Maar wel een zéér gespecialiseerde webshop. En een telefoontje volstaat om de gevraagde uitleg te krijgen. Een hele prestatie met de huidige concurrentie van internetgiganten. Kortom: top en aan te bevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 631

Uitstekende en snelle service

Goede hulp en service bij het aanschaffen van digitale radio

• Welk model heeft u gekocht? Technisat IR 10

Vlotte bestelling maar artikel niet naar mijn wens

Radio Sangean met internetradio voldoet naar wens, maar de oplaadbare batterijen hebben geen zolang speelduur

• Welk model heeft u gekocht? Sangean

Snelle levering en uitstekend werkend product

De Hama DIT2006BT Internetradio HiFi-tuner die ik kocht werkt werkelijk uitstekend. Snel te installeren en makkelijk in gebruik!

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2006BT

Vlot en vlug geleverd

Heel vlug geleverd en alles was pico bello in orde

Gewoon goed

Goede info, service en prima prijs

• Welk model heeft u gekocht? Pure elan

Kennis van zaken en bereid tot meedenken

Ik heb goed contact gehad met de Radiowinkel. Ik heb mijn wensen uitgesproken, de medewerker vroeg door en ik heb gekregen waar ik naar op zoek was.

• Welk model heeft u gekocht? Antenne met bekabeling

duidelijk en goed

Op zoek naar een radioantenne met een merk specifieke stekker. Geen enkel probleem bij de radio winkel. Juiste stekker zo gevonden en alle andere benodigde delen stonden in de omschrijving gelinkt. Super. Snel besteld, betaald en geleverd. Prima.

Perfect georganiseerde webwinkel

Duidelijke communicatie bij bestelling, betaling en levering Geen verrassingen Dab ontvanger werkt naar behoren op mijn oude speaker en autoradio Jammer dat de jbl speakers het BT signaal niet verstaan, maar dat was te verwachten. Alles prima verlopen dus (thumbs up)

• Welk model heeft u gekocht? Imperial 410

Zijn goed

Alles volgens afspraak

• Welk model heeft u gekocht? Geneva Touring S+

Doen wat ze zeggen met afspraken

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster elite line pl979sw

Geweldige

Persoonlijke service

• Welk model heeft u gekocht? Ruark audio r1

zeer goed en cerrct

zeer goed

• Welk model heeft u gekocht? dab+ antenne

Top radio voor een redelijk lage prijs

Ik heb deze radio gekocht vooral voor op reis. Spijtig heb ik nog geen ervaring opgedaan.

• Welk model heeft u gekocht? TELESTAR DIRA M6i

Alles top

Prima afhandeling

• Welk model heeft u gekocht? Pocketradio

verbe******

zal alleen nog hoger geplaatst moeten worden .

• Welk model heeft u gekocht? MAXIMUM DAB Antenna 20612

redelijk tot goed

redelijk snelle complete levering alleen het verpakken van de materialen voor verzending had wel wat verzorgde gekend. 20 mter coaxkabel was met een redelijk kleine buigstraal ingepakt. Kabel was daardoor niet meer mooi recht te monteren.

• Welk model heeft u gekocht? dab+ antenne met F connectoren en coax kabel

Keurige site, goed beschreven apparatuur, zeer gemakkelijk te bestellen en keurig geleverd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

• Welk model heeft u gekocht? YAMAHA MCR-N670D

goede voorlichting.

Goede ondersteuning. Ik heb 2 keer contact gehad over de installatie en de nodige software.

• Welk model heeft u gekocht? noxon A547+

Goed advies, veel kennis van zaken

Toen ik per e-mail een vraag stelde kreeg ik zeer snel een reactie met goed advies. Nog even telefonisch contact gehad, erg prettig! op deze wijze iets kunne kopen dat perfect op mijn bestaande installatie aansluit.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 600

geweldig

zeer tevreden met omruil en andere toestel meer prijs zoals afgesproken super

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster nr850br

In alle opzichten prima service!

Heel tevreden met de aankoop!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan Connect stereo internetradio

zeer betrouwbare site en snelle levering

zeer duidelijke site met uitstekende uitleg en qua prijs aantrekkelijk, en communicatie prima.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan DAB+ en FM portable radio

Prima service!

Mijn 4° radio die ik hier bestel. Altijd snel geleverd, perfect product dat prima is verpakt.

• Welk model heeft u gekocht? Pure wekkerradio

Lulofsstraat 5538