Goede website met duidelijke information over de producten

Omdat de kabelaansluiting straks zonder FM radio zit, moest ik op zoek naar een nieuwe tuner voor een stereo set. Het ding werkt prima. Aandachtspunt: vermelden welke talen een product ondersteunt.

• Welk model heeft u gekocht? Albrecht mini DAb+ ontvanger DR50

uitstekend

doet wat er gezegd wordt

• Welk model heeft u gekocht? homson actieve FM en DAB+ binnenhuis antenne

Absolute topservice !

Vlotte communicatie, duidelijke antwoorden, vlot bestellen en vlot leveren. Ik zoek nog iets te wensen, maar vind niets .. :-). Normaal gooi ik mails die naar "mijn leuke winkelervaring" vragen direct in de vuilbak, omdat ik geen "ervaring" wil: ik wil kunnen bestellen, betalen en ontvangen zonder praatjes. Aangezien dat laatste hier het geval was, vond ik een dikke pluim in dit geval welverdiend !

• Welk model heeft u gekocht? Sangean ATS-909X2

snelle en goede afhandeling

de bestelling was snel na een dag al geleverd

• Welk model heeft u gekocht? URD480WE

Waardeloze interne accu!

Soundmaster DAB60WE digitale DAB+ en FM badkamer radio met Bluetooth en bewegingsdetector Ziet er goed uit en prima functies en geluid maar na het opladen van de interne accu is deze na een paar uur al leeg zelfs zonder gebruikt te zijn geweest!!! Heb de radio gekocht voor op het toilet (waar meestal geen stopcontact aanwezig is) dus heb er helemaal niets aan.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster DAB60WE digitale DAB+ en FM badkamer radio met Bluetooth en bewegingsdetector

Deskundig en gedreven

Na levering van een digitale radio bleek deze bepaalde functionaliteit te missen, dus telefonisch contact gezocht en uitstekend geholpen. Samen een model geselecteerd dat wel voldoet aan de wensen en eisen en de "verkeerde" radio omgeruild. Soepel!

• Welk model heeft u gekocht? Revery R4

mijn probleem.is goed opgelost

• Welk model heeft u gekocht? technisat 110 multiroom

Snel en adequaat

Eerst een vraag gesteld en daar snel en, denk ik, deskundig op geantwoord. Daaruit volgende bestelling snel en volgens belofte geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Albrecht DR 750

Goede service en uitgebreid assortiment.

Omdat ik specifiek op zoek was naar een Sonoro internetradio kwam ik heel toevallig op deze site terecht. Omdat ik een bestelling bij een andere zaak niet geleverd kreeg heb ik deze geannuleerd en gelijk een toestel bij Radiowinkel gereserveerd. Kort daarop kreeg ik al per mail een bevestiging dat dit was gedaan en kon je het apparaat niet meer aankiezen in de webstore omdat dit de laatste was. De volgende dag een winkelafspraak gemaakt en er vandaag geweest om het toestel live te horen en een korte demo te krijgen. Alles perfect geregeld en goede uitleg gekregen van Sander de eigenaar. Als je op zoek bent naar een goed apparaat en dito uitleg dan kan je deze zaak zeker op je lijst zetten te bezoeken.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Prestige Copper

Radio besteld en snel geleverd met duidelijke leveringstijd, die precies klopte

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster DAB 80

Weet niet

De sangean internet radio kreeg ik met de Wi-Fi niet gekoppeld aan het internet Heb dus een kabel moeten kopen Om.bedraad systeem te verkrijgen

• Welk model heeft u gekocht? Sangean 600

Ruime keuze, snelle verzending en goede service

• Welk model heeft u gekocht? antenne

duidelijke site, heldere uitleg bij de apparatuur

Snelle en duidelijke communicatie, rap verstuurd, netjes verpakt, in 1 woord fantastisch!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta Charge stereo DAB+ wekker radio met Qi draadloze telefoonoplader en Bluetooth, Graphite

Zeer toegankelijke internetwinkel

Mooi aanbod van radio's met DAB + Makkelijk te bestellen en goede service.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli DAB+

Geen aanrader

Radiowekker gekocht, aan- en uitknop werkt zeer slecht maar het gedacht van de verkoper is dat ik misschien "nog even moet wennen". Na 50 jaar toestellen gebruiken met aan- en uitknoppen? Lol. Ik ga het toestel als klok in het bureel plaatsen en zo gebruiken want heb geen zin om nog maar eens verzendkosten te moeten betalen en ergens anders en ander toestel aanschaffen die naar behoren werkt.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta S6 Luxe

Goede service!!!

Heel behulpzaam en vlotte service

Goed advies.

Radiowinkel.com is een leuke en informatieve website. Ik was op zoek naar een vervanger voor mijn 7 jaar oude tangent quattro (niet gekocht via radiowinkel). Mailde een beschrijving van mijn wensen en kreeg per omgaande een lijst van voor mij mogelijk interessante ontvangers. Ik kon een afspraak maken om in de winkel te komen kijken en luisteren. Uiteindelijk kocht ik de Imperial Dabman i150. Zeer tevreden mee. Radiowinkel is goed ingevoerd in de materie en biedt topservice!

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i150

Ik ben zeer tevreden over deze Radiowinkel zeker een aanrader top.

• Welk model heeft u gekocht? Afstandbediening Imperial

Ruim assortiment en snelle levering

Bij de Radiowinkel is meer te vinden dan elders. De levering is uitermate snel en de producten zijn van goede kwaliteit.

uitstekend

snelle levering, en de nalevering van een onderdeel was binnen 24 uur binnen.

• Welk model heeft u gekocht? technisat digitradio 143 CD

goede informatie op de website maakt de keuze gemakkelijk

de informatie op de website is top, zodoende een dab wekker uitgezocht. besteld en de volgende dag in huis. meer verlang ik niet van een webshop, voor de volgende radio ga ik weer als eerste naar radiowinkel. nl

Dubbel

Bestelde een antenne voor mijn dab+ tuner (Hama) voor € 40,00 Alles werd correct behandeld en alles werd op tijd afgeleverd. Dus alles naar wens. Maar de antenne waarvan werd gezegd dat het signaal zou versterken werkt totaal niet. Het signaal is nog net zo sterk/zwak als het bij de tuner geleverde draadje. Dus had wat meer advies verwacht.

• Welk model heeft u gekocht? Antenne Hama

Erg goede ervaringen met Radiowinkel!

- Heldere website. - Duidelijke informatie. - Gebruiksvriendelijk bestellen. - Snelle accurate levering.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed en degelijk, levering vlot en prijs heel gunstig

Mooie ontvanger. Sprietantenne is goed te verwijderen en dan komt er een F-connector tevoorschijn. Hier kon ik een externe antenne op aansluiten. Sublieme ontvangst. Internet radio geweldig!

• Welk model heeft u gekocht? Seagan WFT-3

Verwerking van mijn bestelling binnen één dag.

Prima site. Snelle verwerking van order. De volgende dag al in huis. En ook nog portovrij!

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag