Prima en goed afspraak te maken

Vriendelijk, vakbekwaam, goed advies.

Topservice, snelle levering en meedenkend!

Ik bestel wel vaker lijsten bij De Lijsten Fabriek en altijd is de levering top. Ook nu weer, snel en keurig ingepakt. Echter bleek na openen, 1 week na ontvangst door mij, dat het glas van 1 van de lijsten gebarsten was. Ik stuurde direct een mail met daarbij een foto van de barst. Nog geen 2 uur later had ik al bericht met de mededeling dat er waarschijnlijk teveel druk op het glas heeft gestaan en dat ik een compleet nieuwe lijst met passe-partout toegestuurd zou krijgen. Dat had ik nooit verwacht, ik hoopte op een nieuw glas. Maar dat kon niet omdat er dus teveel druk op de lijst stond en het passe-partout waarschijnlijk beschadigd zou zijn, dus een compleet nieuwe set was het beste! Fantastisch!! Ik bestelde direct 2 andere lijsten, en vroeg of ze de nieuwe lijst daarbij konden voegen, dat scheelde weer verpakkingsmateriaal en verzending. Zo gebeurde het ook, ze denken dus ook met me mee.

wij zijn uitermate professioneel geholpen

Wij kwamen met ons schilderij om het te laten inlijsten en kregen zeer goed advies. Hij bleek opnieuw opgespannen te moeten worden en daardoor kon hij ook nog in een standaard baklijst. Het schilderij werd dus beter/strakker en de baklijst goedkoper. Het resultaat is fantastisch. Wij zijn er erg blij mee.

Vakkundig geholpen

Niet goedkoop maar wel vakwerk. En redelijk snel klaar.

Zeer tevreden!

Vriendelijke medewerkers. Goede informatie gekregen. Er werd echt meegedacht! Erg blij met het eindresultaat. Wij zijn zeer tevreden.

vakwerk

Ik ben meerdere keren aandachtig, rustig en met een goed oog voor esthetiek geholpen met mooie lijsten voor kunstwerken.

Uitstekend advies

Fijn geholpen in de winkel om de juiste lijst te zoeken. Daarna vakkundig ingelijst door de lijstenfabriek. Prettige winkel

prima advies, uitvoering en communicatie

Uitstekend geholpen, vriendelijk en oplossingsgericht. Het is prachtig geworden en ik ben zeer tevreden. Ook de communicatie is dik in orde. Snel en duidelijk.

Super service en duidelijke afspraken.

Hebben onze twee posters perfect in lijsten geplaatst. Duidelijk advies en reële prijs.

Goed en prettig geholpen met 5 prachtig ingelijste werken als resultaat!

We hebben de showroom bezocht met 5 uiteenlopende kunstwerken en zijn daar heel geduldig, deskundig, enthousiast en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van mooie inlijstopties, formaat, kleur, passé-patriot, soort glas, alles. En ook heel heel tevreden met het eindresultaat dat na ik na twee weken alweer kon afhalen. Een dure liefhebberij is het wel, inlijsten zo bleek, maar goed, we hebben dan ook wat moois..

Prima vakwerk, goed advies en snel gereed.

Zie hierboven.

TOP service en kwaliteit

3 Foto lijsten van het merk Barth 13 x 18 besteld. Zeer snel geleverd zeer goede en mooie kwaliteit. Ook hun klantenservice is top naar aanleiding van een vraag had ik supersnel antwoord. Helemaal top kwa klantenservice en helemaal blij met de fotolijstjes.

Uitstekende service

Vriendelijk ontvangst, waarbij meteen werd meegedacht met mijn idee. Welke optie het beste zal zijn voor mijn product. Ook bij ontvangst van het product, erg spontaan en vriendelijk!

Fantastische service!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en uitmuntende service!

Om terug te komen!

Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken. Makelijk bereikbaar. Parkeren voor de deur.

Snelle reactie en verzending, fijne communicatie en mooie lijst.

geweldig

geweldig mooie zaak ,klantvriendelijk .Heel tevreden met het in lijsten van mij Daimond Painting.een groot succes. Voor mij een goed adres om een mooie lijst te kopen en te laten in lijsten. Een grote aanrader

Kan niet beter

Goede toegankelijke en duidelijke site. Handige app voor advies en vragen over details. Direct antwoord via de app, ook heel prettig. Vriendelijk en professioneel. Het bestelproces verliep soepel. En - zoals beloofd - snelle levering thuis. Zorgvuldig ingepakt. Het resultaat via de app laten zien waarop ook leuk gereageerd werd. Kortom : Top!! Zeer tevreden en zal jullie zeker aanbevelen.

Grandioos, ter zake kundig, denken mee en leveren een prachtig product

Verzoek was het inlijsten van een medaille maar ook een tegeltje, een foto en een notitie. Allemaal een andere vorm, grootte en dikte samen in één lijst. Leuke uitdaging en fantastisch uitgevoerd. Dank!

topwerk afgeleverd

Goede ontvangst door Christel. Goede uitleg over de mogelijkheden. Het resultaat is prachtig. Exact wat we voor ogen hadden.

Prima inlijsting

Mijn borduurpakket is prachtig en heel strak ingelijst, vakwerk. Prima hulp met het kiezen van de lijst.

Prima geregeld

Klantvriendelijk houd zich aan afspraken top

super service, vriendelijk en professioneel

vriendelijk en professioneel

Fijne uitleg

Nemen de tijd om iets uitleggen om lijsten te kunnen kiezen. Goed advies Mooi ingelijst

38 Grote Wade

Nieuwegein 3439 NS