Pluspunten
Goede stipte service
Pluspunten
snelheid, prijs en kwaliteit verhouding
Verbeterpuntencommuncatie is lastig, (bewust) geen telefoonnummer waar je heen kunt bellen.Het meerm,aals verzoek om te worden teruggebeld wordt niet gehonoreerd.
Pluspunten
Klanteservice doet goed hun werk
VerbeterpuntenVerpakking meschien handig om knappertjesfolie tegebruiken dat het kunstof paneel niet erg kwetsbaar is.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede communicatie over status van de order.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
nvt
Pluspunten
goede kwaliteit
VerbeterpuntenBij een mislukte/geannuleerde idealbetaling ontvang ik als klant wel een mail met een orderbevestiging, terwijl dat natuurlijk alleen zou moeten gebeuren bij een geslaagde idealbetaling.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenNiet standaard bevestingingsmateriaal en of ophangmateriaal bij de baklijst
Beste Roely, Bedankt voor je bericht. Waarom heb je ons niet gebeld? Dan hadden we je direct verder kunnen helpen. De sticker is geplakt op het folie, dit folie kun je gemakkelijk vanaf de hoeken van het kunststof glas verwijderen, daarmee wordt ook direct de sticker verwijderd. Je zult zien dat er dan ook geen beschadiging is. Mocht je toch tegen een probleem aanlopen dan vernemen we het graag zodat we het op kunnen lossen.
Pluspunten
Goede communicatie en sneller geleverd dan verwacht.
VerbeterpuntenDe lijst is kwalitatief gezien niet mooi afgewerkt. Er steeks een klein stukje uit waardoor het niet goed aansluit. Erg jammer.
38 Grote Wade
Nieuwegein 3439 NS