Response from the business owner
Beste Chris,
Bedankt voor je feedback en jammer dat je op geen enkele wijze contact met ons hebt opgenomen.
We hebben geen reactie van je ontvangen los van een vraag over de levertijd en lezen alleen je review via Kiyoh.
We nodigen je graag uit op onze productie locatie, wanneer de corona maatregelen iets versoepeld zijn, zodat we je met eigen ogen kunnen laten zien dat iedere lijst daadwerkelijk gemaakt wordt wanneer deze is verkocht. We plaatsen daar dan ook altijd een inlegvel in dat we voor meerdere modellen gebruiken, dus ook voor lijsten die we aan andere aanbieders verkopen. We begrijpen dan ook niet helemaal wat je hiermee bedoelt of suggereert.
Voor ons is dit met een product als een lijst waar echt glas (zelfs verschillende mogelijkheden) in zit de enige manier om te het te kunnen aanbieden. Deze redenen geven we ook duidelijk aan bij de retourneer voorwaarden. Tevens geven we daarbij aan dat, wanneer je hierdoor tegen een probleem aanloopt we het graag vernemen zodat we na kunnen gaan of we tot een passende oplossing kunnen komen. Dit heb je zoals aangegeven helaas niet gedaan en er alleen voor gekozen om deze review te plaatsen.
UPDATE 07-11 - Deze klant heeft helaas geen rechtstreeks contact met ons opgenomen, ook niet na het verzenden van bovenstaande informatie. Wij hebben hierdoor niet kunnen meedenken in een passende oplossing.