Pluspunten
Snelle levering. Keuze uit veel verschillende lijsten.
Pluspunten
Goede duidelijke website
VerbeterpuntenWel een lange levertijd vind ik voor een ophangrail. De bode dienst Nedpak is niet de allerslimste.
Pluspunten
Lijsten prima op tijd geleverd
Verbeterpuntenkwaliteit van de lijst viel tegen, met name de grote lijst sluit niet goed omdat de richels te small zijn. Had er meer van verwacht.
Beste Carla,Bedankt voor je feedback en wat jammer dat je ons niet direct gecontacteerd hebt zodat we het konden oplossen. Een lijst hoort altijd goed te sluiten en mocht er tijdens het transport iets verwrongen zijn doordat het onder druk is komen te staan dan kan het zijn dat dit ten koste gaat van het sluiten. Maar als we hiervan geen melding krijgen kunnen we het niet oplossen. Als je de andere reviews leest dan zul je zelf ook concluderen dat er best eens iets mis kan gaan maar dat we het altijd oplossen. Kortom meldt je bij ons met bijvoorbeeld een foto zodat we je verder kunnen helpen. Update 20-10-2016: Carla heeft helaas geen contact meer met ons opgenomen waardoor we niet hebben kunnen oplossen
Pluspunten
Correcte levering en goed ingepakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Handige site, de lijst is goed verpakt en van mooie kwaliteit. Ik zal hier zeker weer lijsten bestellen!
Verbeterpunten5 dagen levertijd voor een standaard formaat lijst vond ik best lang, als dat korter kan is het helemaal perfect!!
Bedankt voor je feedback Jennifer! De gekozen lijst heeft inderdaad een productie- en levertijd van 5 werkdagen, dit staat los van het formaat. Iedere lijst wordt pas door ons geproduceerd wanneer deze door de klant besteld. Een aantal lijst heeft overigens een levertijd van 48 uur, die worden iedere dag geproduceerd. Dus wellicht dat je hier de volgende keer op wilt letten als je iets sneller de lijst in huis wenst te hebben. De levertijden zijn altijd bij de lijsten opgenomen. Mocht je hier nog vragen over hebben dan vernemen we het graag. Veel plezier met je lijst!
Pluspunten
de lijsten zijn van uitstekende kwaliteit.
Verbeterpuntende persoon die de lijsten afgeleverd heeft,was in zijn omgang onbeleefd en onbeschoft !!!!!
Hartelijk bedankt voor je feedback! Erg kwalijk dat de afleverende chauffeur zich niet behoorlijk heeft gedragen, onze excuses hiervoor. We hebben hiervan melding gemaakt bij het betreffende depot. Veel plezier met de lijsten!
Pluspunten
Levering zoals aangegeven, zeer zorgvuldig verpakt, behulpzame en vriendelijke klantenservice na een vraag omtrent levering! Top!
Pluspunten
Goede klantenservice. Lijst netjes verpakt, onbeschadigd geleverd
Pluspunten
- lijsten verkrijgbaar in niet gangbare maten - ruime keuze - vlotte bestelling en verzending - bestelde produkten goed verpakt!
Pluspunten
Snelle goede service
Pluspunten
- fijne medewerking - mooie lijsten - hoekjes om te stapelen zijn top
Pluspunten
Enorm groot aanbod en snelle service!
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar, uitstekende ondersteuning en medewerking aan een snelle verzending!
Pluspunten
Keurig aan geleverd en netje op tijd
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt
VerbeterpuntenDuideijker fotos op de site, detail foto
Pluspunten
Na een levering die beschadigd was is dit correct en snel opgelost door een nieuwe lijst te sturen.
Pluspunten
Alles duidelijk en goed geprijsd. Ik heb ,ook na een telefonisch onderhoud , een prima beoordeling. Vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenKan ik zo snel niet bedenken.
Pluspunten
Snelle, kundige reactie op vragen. Goed afgeleverd werk.
Pluspunten
veel keuze in diverse prijsklassen
Verbeterpuntenik had een lijst besteld deze zou op voorraad moeten zijn en dus de volgende dag worden bezorgd. Dit was niet het geval en ik zou graag willen dat er een berichtje zou komen wanneer de lijst zou worden bezorgd.
Bedankt voor je feedback Carolien! Onze lijsten zijn nooit op voorraad, wel produceren we een aantal lijnen praktisch iedere dag en deze modellen worden dan binnen 24 uur verzonden. Op het moment dat de lijst(en) geproduceerd, verpakt en verzonden worden, wordt er direct een mail aan je verzonden dat de bestelling onderweg gaat en de volgende werkdag bij je wordt aangeboden. De volgende ochtend ontvang je een mail met daarin de tracking gegevens en een tijdvak van 2 uur waarbinnen de bestelling wordt aangeboden. Wij merken dat bij sommige klanten deze mail in een spam box terecht komen waardoor deze niet of te laat worden gelezen. Erg vervelend uiteraard. We zijn daardoor wel op zoek naar andere methoden om onze klanten te informeren.
Pluspunten
Mooi product, veel keus en goede prijs
VerbeterpuntenNog niet van toepassing
Pluspunten
Beantwoording van vragen en afhandeling van bestelling gingen snel en vriendelijk. Produkt was goed.
VerbeterpuntenHeb moeite met inloggen. Puntensysteem is onduidelijk.
Bedankt voor je feedback Chris! Het inloggen kan alleen met de door jou aangegeven emailadres en wachtwoord. Dit is verder geautomatiseerd, mocht je het wachtwoord niet meer weten dan kun je een nieuwe aanvragen via de website. Het spaarpunten systeem kun je terug lezen op onze website: http://www.delijstenfabriek.nl/blogs/nieuws/spaarpunten-extra-voordeel-voor-onze-klanten/
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie over betaling, met o.a.een 'after pay' optie, de lijst was van prima kwaliteit en voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Pluspunten
Bestelling is goed uitgevoerd, de kwaliteit van de goederen en service was goed.
VerbeterpuntenMeer informatie over het verzend proces. Het was niet duidelijk wanneer er geleverd zou worden.
38 Grote Wade
Nieuwegein 3439 NS