Pluspunten
De bestelling van 2 lijsten keurig afgewikeld en op tijd bezorgd.
Pluspunten
alles ok behalve (zie hiernaast)
VerbeterpuntenIk vroeg vooraf of kunststof voorzetplaat even klaar is als glas. 'Ja ', zei men maar dat bleek niet het geval. Jammer. De heldere zijde naar voren maakt het wel wat beter ik vind glas op dit vlak toch nog wat beter. Gewoon glas geeft wel veel reflecties wat storend kan zijn.
Bedankt voor je feedback Ronny maar we begrijpen je niet helemaal. Het Reflex Control heeft een heldere en een anti reflectie voorzijde. Wanneer je deze laatste zijde voorlegt dan zal die nooit zo helder zijn als glas. De heldere zijde (dus de andere kant) is absoluut vergelijkbaar met helder glas. We begrijpen dan ook niet je opmerking en zien graag je bevindingen tegemoet en waarom het wat jou betreft niet zo helder is. Wellicht is het handig dat je ons even belt om het door te nemen. Daar heb je volgens ons meer aan.
Pluspunten
goed bereikbaar, accuraat
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk geholpen toen bleek dat ik de verkeerde lijst had besteld. Prettig contact en goed meedenken, wordt erg gewaardeerd!
Pluspunten
Mooie lijst, snelle service
VerbeterpuntenLevering van de lijst via een bedrijf dat alleen 's ochtends langs kon komen. Minder handig voor werkende mensen. Nu met de auto alsnog lijst op moeten halen.
Pluspunten
Over product niets aan te merken: erg mooie lijsten, blij mee.
VerbeterpuntenStad Alkmaar die 1 keer komt bezorgen en dan met een briefje aangeeft dat de 2e bezorging moet lukken omdat de bestelling anders retour afzender gestuurd wordt: niet meer van deze tijd + zou voor mij reden zijn om in de toekomst voor een ander bedrijf te kiezen.
Pluspunten
Snel geleverd Goede kwaliteit
Pluspunten
Snel en nette levering
VerbeterpuntenHet loshalen van de folie van beide zijden van "kunstof glas" was erg lastig. Een hoekje eraan voor loskrijgen zou prettig zijn.
Pluspunten
Goede producten, correcte prijs, snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Lijst strak afgewerkt, ziet er echt netjes uit. Lijst (100 x 70) was ook goed verpakt. Aanrader
VerbeterpuntenDe hoeken van de lijst waren met kartonnen stukjes ingepakt. Doe dit liever met iets zachter materiaal, want de verf gaat eraf op de randjes, dat is jammer.
Pluspunten
Goede Kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenBetere vermelding bij product dat het exclusief enige vorm van ophangsysteem is.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Mooie producten. Uitstekende verpakking.
VerbeterpuntenWat mij betreft: geen.
Pluspunten
geen.
Verbeterpuntenlijst heeft krassen. 3D lijst was totaal GEEN 3D.
We hebben je al eerder een bericht gestuurd Tamara omdat we je feedback niet kunnen plaatsen. Zoals aangegeven heb je geen 3D lijst besteld maar om onduidelijke redenen reken je ons daarop af. Wij willen dit graag oplossen maar wanneer je ons geen reactie stuurt anders dan een "2" en geen aanbeveling wordt het wel heel lastig voor ons. We vernemen dan ook graag van je. In het kader van onze transparantie staat al deze communicatie ook voor alle andere klanten inzichtelijk op onze webpagina bij Kiyoh.
Pluspunten
Prachtige lijsten! Worden goed verpakt verzonden. Snelle en vriendelijke helpdesk. Ik had een verkeerde maat besteld en het was geen probleem om het aan te passen. Echt niet duur voor deze kwaliteit.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Showroom geeft goede informatie en plaatst direct de bestelling. Afspraak wordt nagekomen. Goede pakketdienst met goede informatie over te verwachten afleveringstijd.
VerbeterpuntenBetaling met pinpas was niet mogelijk. Via internet kon alleen middels bankoverschrijving en niet direct middels bijv. ideal. Geen standaardlijsten op voorrraad. Levertijd betrekkelijk lang voor standaard lijsten.
Pluspunten
Netjes, snel gewoon goed.
Pluspunten
Heel tevreden over mijn lijst.en gewoon op tijd.
Pluspunten
Een prima (eenvoudige) lijst, relatief goedkoop. Geen verzendkosten.
VerbeterpuntenEen week wachten op een lijst is wel wat lang.
Bedankt voor je feedback Rob! We hebben ook lijsten die we binnen 24 uur versturen mocht dit een volgende keer belangrijk voor je zijn. Veel plezier met deze lijst in ieder geval!
Pluspunten
zeer attent, meedenken met klant via mail
Verbeterpuntenpasse-partout klein beetje beschadigd en wat vlekjes
Hartelijk bedankt voor je feedback Lisa! Het passe-partout hoort uiteraard vlekkeloos te zijn. IS het voor je mogelijk ons er een afbeelding van toe te sturen zodat we kunnen nagaan wat er is gebeurt en het voor je kunnen oplossen? We horen graag van je!
Pluspunten
Snelle service en geen gedonder met klachten
VerbeterpuntenDe metaal draad aan de achterzijde van de lijsten moet nauwkeuriger
Hartelijk bedankt voor je feedback Lawrence! We nemen je opmerking m.b.t. de lengte van de staaldraden mee bij onze productontwikkeling.
Pluspunten
Snel, voordelig
VerbeterpuntenZou graag de mogelijkheid hebben ook zonder glas te bestellen.
Hartelijk bedankt voor je bericht Jan! We kunnen de lijsten ook zonder glas leveren, wanneer je dat de volgende keer aangeeft dan zorgen we daarvoor.
Pluspunten
Sneller levering, mooie lijsten, betaalbaar.
VerbeterpuntenEr zat op het glas van 1 lijst een klein sterretje en op 1 passe partout een rare vlek.
Hartelijk bedankt voor je feedback Lauren! Het passe-partout hoort uiteraard vlekkeloos te zijn. Is het voor je mogelijk ons er een afbeelding van toe te sturen zodat we kunnen nagaan wat er is gebeurt en het voor je kunnen oplossen? En tevens van het sterretje in het glas? Dat hoort uiteraard ook niet. We vernemen graag van je!
Pluspunten
Verhouding kwaliteit / prijs prima. Correcte afspraken. Persoonlijke benadering. Snelle levering Lijst wordt in elkaar gezet afgeleverd en niet als bouwpakket
VerbeterpuntenBevestigingsmateriaal op de bestellijst plaatsen.
Hartelijk bedankt voor je feedback Marja! Je tip wordt zeker ter harte genomen, het bevestigingsmateriaal is binnenkort (circa 2 weken) gewoon direct mee te bestellen.
38 Grote Wade
Nieuwegein 3439 NS