Pluspunten
Goede kwaliteit lijsten, goede service, vriendelijk te woord gestaan!
VerbeterpuntenJullie hebben al veel maten lijsten maar het assortiment zou misschien nog wel wat uitgebreid kunnen worden?
Hartelijk bedankt voor je feedback! We hebben recentelijk ons assortiment uitgebreid naar nog een kleine 1000 profielen. Je kunt deze terugvinden op http://www.voordeliginlijsten.nl Mocht je hier nog vragen over hebben dan vernemen we het graag.
Pluspunten
Top service, helaas waren een aantal glazen en lijsten beschadigd. Na een mailtje met de foto binnen 2 dagen kosteloos nieuwe lijsten en glazen geleverd gekregen.
Bedankt voor je feedback Brian! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Het kan met glas inderdaad weleens verkeerd gaan en we begrijpen als geen ander dat het dan wel snel en goed opgelost moet worden. Uiteraard proberen we dit soort zaken te voorkomen! Veel succes!
Pluspunten
heldere website, snelle afhandeling bestelling, kwalitatief goed product.
Pluspunten
Goede service! Mooie lijsten prijs/kwaliteit goed!
Pluspunten
Zeer goede klantenservice!
Hartelijk bedankt voor je feedback! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze service!
Pluspunten
Prima levering baklijst. Solide verpakt. Een aanrader en bestel zeker een tweede keer.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit prijs verhouding
VerbeterpuntenHelaas van de 6bestelde lijsten 24 hoeken eenhoek verbinding door los gevreesde Hierdoor wel een lijst. 120 x 80 cm waardeloos Zo mogelijk kontakt. 0575 463132. Dus geen 5sterren
Bedankt voor je feedback! Erg vervelend dat er 1 hoek van een grotere baklijst verkeerd gefreesd lijkt te zijn, excuses daarvoor! Is het mogelijk dat je ons een foto hiervan doorstuurt onder vermelding van je ordernummer? Dan zorgen we ervoor dat het opgelost wordt!
Pluspunten
Goede levering en mooi resultaat!!
Pluspunten
Erg mooie lijsten en passe partouts, ziet er perfect uit. Ook verzending is keurig: alles netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen, en duidelijk gecommuniceerd. Duidelijke website, groot assortiment, en veel verschillende maten. Twee passe partouts hadden andere afmetingen dan ik had besteld, dat was vervelend, maar dit werd direct heel adequaat en netjes opgepakt. Als het goed is, ontvang ik deze week de juiste.
VerbeterpuntenNóg kortere levertijden zou nóg beter zijn, maar ach, ik vind de vijf werkdagen geen probleem.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Prachtig materiaal en zeer goede service!
VerbeterpuntenStandaard afleveren bij buren door Stad Alkmaar.
Hartelijk bedankt voor je feedback! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent. We nemen je punt m.b.t. het standaard afleveren bij de buren mee bij het evalueren van de service van onze transportdienst. Bedankt voor je tip!
Pluspunten
-Eenvoudig online bestellen -Snelle service -Uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Duidelijk tijdens het proces
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
snelle en correcte levering met goede info over leverdatum via mail
Pluspunten
Prima lijst. Alles is netjes, zoals afgesproken, afgehandeld.
Pluspunten
snel geleverd goed verpakt goede producten
Verbeterpuntengeen
38 Grote Wade