Pluspunten
Per email zijn we keurig te woord gestaan.
VerbeterpuntenDe telefoonnummer op de website (088 545 78 36) is nooit bemand. De beller krijgt altijd hetzelfde opgenomen bericht te horen. Dit is niet fijn als er urgentie bij een bestelling is.
Pluspunten
Duidelijke overzicht mogelijkheden
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenBij ophalen zoeken naar de lijsten
Beide lijstjes zijn niet vlak, met name het bruine lijstje, dat exemplaar sluit ook niet netjes aan op een van de hoeken en heeft een klein deukje. Het zwarte lijstje heeft een kleine beschadiging op de anti-reflectie coating op de binnenkant. Ook de passe-partouts vind ik op de hoeken wat ver ingesneden. Kortom, niet tevreden.
Pluspunten
Keurige aflevering, Keurig verpakt, snelle levering, kortom Topbedrijf! Betrouwbaar en veilig.
Pluspunten
Prima product voor goede prijs Levering conform voorwaarden
VerbeterpuntenUitleg over bevestiging van baklijst en schilderij / doek ontbreekt volledig. Ook geen materiaal meegeleverd om deze bevestiging te doen. Je hangt geen lege lijst op dus hier zou meer aandacht aan moeten worden besteed website + levering
Pluspunten
Duidelijke beschrijving, en volledig overeenkomstig de verwachtingen geleverd. (Ik zou een volgende keer wederom hier bestellen)
VerbeterpuntenOpeningstijden?
Pluspunten
Mooi canvas in een goede kwalitit baklijst. Snelle bevestiging dat order binnen was gekomen, prima!
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenduidelijker communiceren wanneer levering
geen.
Nvt
Pluspunten
Prima en duidelijke website. Snelle afhandeling
geen
38 Grote Wade