Pluspunten
Alles conform afspraak geleverd. Kwalitatief goede wissellijsten.
Pluspunten
Goed verpakt
VerbeterpuntenSnellere levering, begrip voor ivm handwerk
Pluspunten
Mooie kwaliteit. Derde bestelling al. ik blijf terug komen. Al 4jr lang.
Pluspunten
VerbeterpuntenOp de website beter de verschillen tussen de verschillende type lijsten beschrijven.
Pluspunten
Goede kwaliteit Ruime keuze Goede kwaliteit/prijsverhouding
VerbeterpuntenLevertijd kan korter Intern, bestelling zou 2x worden geleverd, hier telefonisch op geattendeerd.
Pluspunten
Duidelijk webshop
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid
de achtergrond van mijn schilderij was hout kleur. niet gezien dat je dat kon aanpassen
Zou mooi zijn als er bevestigings materiaal bij zou zitten om het schilderij in de lijst vast te maken.
Pluspunten
Erg mooi!!
De klantenservice beter opleiden zodat ze de vragen van de klant ook direct kunnen beantwoorden en niet een tel.no noteren of email waar vervolgens niets mee wordt gedaan. Betere track and trace afspraken maken met de vervoerder zodat een klant ook daadwerkelijk kan volgen waar de bestelling zich bevindt.
Bedankt voor je feedback! We nemen de tips ter harte en zijn direct even nagegaan hoe onze communicatie met jou is geweest. We zien dat we je n.a.v. je telefonische contact wel gemaild hebben met de informatie van de transporteur. Tevens op je mail zowel bij de aanvraag als later na de bestelling binnen 2 uur hebben gereageerd. We zullen onze best doen om dit nog verder door te ontwikkelen zodat reacties nog sneller kunnen.
Pluspunten
Ziet er verzorgd uit, goed verpakt, nette lijst zoals verwacht. Nette communicatie en mailwisseling
VerbeterpuntenMoest na mailen of mijn jpg nu wel of niet van goede kwaliteit was terwijl er gemeld werd dat jullie mij dit dezelfde dag nog zouden laten weten. (geduldig gewacht en uiteraard niet dezelfde dag nog gevraagd hoe het nu zit) De kwaliteit van mn jpg had misschien beter gekund als je van dichtbij kijkt. Wel benieuwd als ik een goede kwaliteit foto verstuur hoe het er dan uitziet.... En vind toch best prijzig... Maar ja, ben ook een luie Hollander, kan ook zelf printen en een lijst kopen.. Het is maar hoe je het bekijkt.
Bedankt voor je feedback! We gaan met je tips aan de slag.
Pluspunten
Heel snel en correct in behandeling genomen verstuurd en perfect verpakt. Klasse
Pluspunten
degelijk
Verbeterpuntenhouten lijsten zijn aan forse kant; dikte mag wel wat minder zoals ik bij concurrerende modellen heb gezien.
38 Grote Wade
Nieuwegein 3439 NS