Pluspunten
Hele mooie lijsten van goede kwaliteit.
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenEen stukje hout van de lijst (binnenkant, waar het glas tegenaan drukt) was 1,5 cm gespleten. Dat verwacht je niet. Zelf maar geplakt en geschuurd. Aanpassing: Het was geen transportschade, maar een barstje aan de binnenkant (rand) van de lijst die tegen het glas aandrukt. Nog een goed nakijken voordat men de lijst inpakt! Heb het zelf zodanig hersteld, dat het welhaast onzichtbaar is, aangezien ik een foto moest inlijsten voor een cadeau. M.v.gr. W.T. Wijnaendts
Bedankt voor je feedback! Erg vervelend dat je lijst beschadigd is tijdens het transport, dit lossen we uiteraard graag op! Onze lijsten horen puntgaaf te zijn zodat je er lang en met veel plezier naar kijkt. Wanneer je ons direct had gemeld dat de lijst beschadigd had dan hadden we het ook direct kunnen oplossen. Stuur ons gerust een foto van de beschadiging en en het type en formaat lijst zodat we het kunnen oppakken voor je.
Pluspunten
prijs-kwaliteit
Verbeterpuntenzorg dat direct na de betaling een betalingsbevestiging naar de klant wordt gestuurd. En geef vervolgens aan wanneer de lijst wordt verstuurd.
Bedankt voor je feedback! We gaan graag aan de slag met je tips. Kun je aangeven wat je bedoeld met "de directe communicatie na betaling"? We sturen nadat de betaling door ons is ontvangen direct een mail met de bevestiging hiervan. Daarna ontvang je een mail nadat de bestelling is geproduceerd en wordt verzonden. En als laatste een mail van onze transporteur met de tracking code. Graag vernemen waar we in jouw optiek kunnen verbeteren zodat we het mee kunnen nemen in onze ontwikkeling.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle reactie via mail
VerbeterpuntenBij bestellen duidelijker aangeven wanneer het product verwacht kan worden.
Pluspunten
Je kan veel verschillende maten kiezen! De levertijd was goed ingeschat.
VerbeterpuntenOp de foto's op de site lijken de lijsten veel breder. Er staan bij specificaties wel afmetingen, maar een realistische foto (van het vooraanzicht) zou prettig zijn. Het grootste verbeterpunt vind ik veranderen van bezorger. De eerste keer dat ze langs kwamen was ik niet thuis. Toen kreeg ik een briefje in de bus dat ik kon bellen voor een nieuwe afspraak. Die afspraak maken ging goed, maar ik vind het niet echt meer van deze tijd. Want zij bezorgen alleen van ma. t/m vr., en wij werken allebei fulltime. Dit betekent dus dat er nog een week over heen ging. Erg jammer dat ze het niet bij een PostNL punt afgeven of bij de buren.
Bedankt voor je feedback! We gaan aan de slag met je tips. Er staan overigens wel foto's van iedere lijst met het vooraanzicht bij iedere kleur en profiel. We werken er aan om dit zo realistisch mogelijk te maken. M.b.t. de levering, het is mogelijk om ook op zaterdag te leveren, dit hadden we graag van je vernomen als hier een probleem is ontstaan. Tevens kunnen we bij de buren laten leveren of een ander adres. We gaan dit in ieder geval n.a.v. je feedback ook weer doornemen met onze transporteurs.
Pluspunten
perfecte snelle levering, goed verzorgd
Pluspunten
Een hele mooie lijst!
Pluspunten
Hele mooie lijst, da's wel wat anders dan je 'wegwerp' lijsten die je in de winkel koopt. Mooi verpakt, folie over het 'glas' waardoor je mooi stofvrij zelf in kunt lijsten. Keurige passe partout.
Pluspunten
De lijsten zijn mooi en ophangsysteem ook prima
VerbeterpuntenDe lijsten die ik heb besteld hebben scherpe kanten op sommige hoeken. Ik weet niet of daar iets aan gedaan kan worden. En er zaten behoorlijk wat vieze vingers op het glas, dat vond ik niet zo netjes.
Pluspunten
prima kwaliteit
VerbeterpuntenDe clips in de lijst hebben een scherp randje.
Pluspunten
Snel en professioneel
Pluspunten
Duidelijke communicatie. De levering was precies zoals aangegeven.
VerbeterpuntenDe verzendtijd vond ik lang, maar het was wel vooraf duidelijk aangegeven.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit
Verbeterpuntennvt
38 Grote Wade