Pluspunten
Welbedankt voor de prachtige lijsten. ik heb er mijn Mandala tekeningen in.deze maak ik op karton 30 x 30. Nergens in winkels hier vind ik lijsten met deze afmetingen. Het glas bevalt ook goed.wat een gemak als het alles bij de voordeur gebracht wordt.Als ik in de toekomst ,of mijn lesgroep, lijsten nodig heb kijk ik zeker op uw site.met een vriendelijke groet, Jacqueline.
Pluspunten
De lijsten zien er prima uit, maar..... de achterkant heeft een prima ophangsysteem, maar in het echt is het een andere ophanging.
VerbeterpuntenMijn man heeft er al over gemaild en hij hoorde, dat er ergens kleine lettertjes zijn, die zeggen dat de 30 x 40 cm. lijsten alleen haakjes hebben. Als ik het geweten had, had ik verder gezocht..... Maar ik zie wel dat de prijs heeeel goed is, dus.... ik ben er wel blij mee, maar het had zichtbaar te zijn.
Beste Tineke, bedankt voor je feedback! We hebben de informatie in de tekst staan bij de producten en niet als kleine lettertjes opgenomen. We begrijpen wel dat je de foto van de kabelset hebt gezien waarbij we uitgelegd hebben dat het technisch niet mogelijk is om dat bij dit formaat ook te leveren. De lijst kan dan niet mooi hangen. Fijn dat je er wel blij mee bent, we hebben aangegeven dat je de lijsten mocht retour zenden als dit niet het geval is. Veel succes met je exposities!
Pluspunten
De lijsten fabriek na heel lang zoeken op internet gevonden! Een top bedrijf met snelle levering en de lijsten waren heel goed ingepakt! Een aanrader voor wie mooie lijsten zoekt, zijn afspraken nakomt en kwalitatief goede prijs verhouding! Dit bedrijf verdient voor mij een Pluim!!
Pluspunten
kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering van prima product!
Pluspunten
Nette lijsten, snelle service, duidelijke communicatie, goede prijs.
VerbeterpuntenDe verpakking in de driehoeken langs de zijkant is goed, maar het zou fijn zijn als de lijsten (optioneel) in een kartonnen doos afgeleverd kunnen worden, zodat ze minder makkelijk beschadigen en ook bewaard kunnen worden in tijden dat ze niet worden opgehangen.
Pluspunten
Keurig verpakt.
VerbeterpuntenMisschien iets duiderlijker foto van de echtheid...kleur en hoe het met nhoud eruit ziet.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de manier van communiceren per mail. na telefonisch contact omdat met betalen iets niet goed ging werd er aangegeven dat er door de betreffende afdeling contact opgenomen zou worden. Dit werd al heel snel gedaan per mail. Verder werd er niet moeilijk gedaan dat ik geen betaling vooraf kon doen. De lijsten werden alsnog naar ons opgestuurd. Hierdoor hadden wij ook een tevreden klant. Nogmaals dank.
Verbeterpuntenop het moment geen
geen
Pluspunten
Mooie lijsten van goede kwaliteit
VerbeterpuntenSneller verzenden, veel online bedrijven verzenden dezelfde dag.
Pluspunten
Mijn lijst werd binnen 2 a 3 dagen geleverd, zat goed verpakt en had ook de inhoud die ik bestelde :-) Na mn bestelling werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van mn bestelling.
Pluspunten
Goed verpakt. Het product zag eruit zoals ik verwachtte. Goed materiaal
Pluspunten
YGWYS
VerbeterpuntenIk verwachtte wel een set oogjes en een ijzerdraad om het te kunnen ophangen. Eén lijst was heel licht beschadigd.
Pluspunten
Misschien niet de allergoedkoopste maar alle variaties zijn verkrijgbaar (inclusief een grote range passepartouts) tegen een redelijke prijs en van een perfecte kwaliteit. Ook de verzending was uitstekend verpakt.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
38 Grote Wade
Nieuwegein 3439 NS