Pluspunten
Levering op tijd en onbeschadigd
VerbeterpuntenWanneer men beloofd contact op te nemen mbt vragen daadwerkelijk Een simpel draad ophang bijleveren danwel attenderen erop dat men het ergens anders moet kopen
Onduidelijkheid over het 'glas' . Als nieuwe consument is het niet meteen duidelijk dat het over plexiglas gaat. Mag duidelijker vermeld worden op de site.
Hartelijk bedankt voor uw reactie! Al onze wissellijsten worden geleverd met Reflex Control, dit is een 1 mm dikke polystyreen plaat met een heldere en een anti reflectie zijde. Dit materiaal is duurder dan normaal helder glas, heeft als voordeel dat het tweezijdig ingezet worden, afhankelijk van de licht inval en is veel minder kwetsbaar dan glas bij verzending. We hebben dit bij iedere lijst als informatie opgenomen en gaan na of we dit nog beter kunnen vermelden.
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven dat het om een plastic ruit gaat, ipv een glazen ruit. Dit vind ik niet chicque.
Ik vind de kwaliteit van de lijsten te laag (hout en afwerking). Er werd me een offerte beloofd die niet meer kwam.
Pluspunten
zag er heel netjes uit
Pluspunten
Goede stipte service
Pluspunten
snelheid, prijs en kwaliteit verhouding
Verbeterpuntencommuncatie is lastig, (bewust) geen telefoonnummer waar je heen kunt bellen.Het meerm,aals verzoek om te worden teruggebeld wordt niet gehonoreerd.
Pluspunten
Klanteservice doet goed hun werk
VerbeterpuntenVerpakking meschien handig om knappertjesfolie tegebruiken dat het kunstof paneel niet erg kwetsbaar is.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede communicatie over status van de order.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.