Pluspunten
Nette lijstjes
VerbeterpuntenLevertijd, maar we zijn al erg verwend dat alles in een week kan...
Pluspunten
Zeer positief! Snel geleverd en een mooie kwaliteit, ook het Reflex paneel. Houden zo!
Pluspunten
Via mail was contact prima. Via telefoon iets minder gemakkelijk. Goed product en goede aflevering.
VerbeterpuntenZou wel zo prettig zijn als ook telefonische bereikbaarheid beter werd.
Pluspunten
Mooie lijsten, snel geleverd, prima service
het zou handig zijn als de vakantiesluiting al bij de bestelling werd doorgegeven. Nu bleek dit pas uit de opdrachtbevestiging. Verder alles prima groeten
Pluspunten
Alles verliep heel snel en netjes. Ben heel tevreden over de lijst die ik besteld heb. Goed ingepakt en afgeleverd.
VerbeterpuntenHet zou duidelijk zijn als jullie voortaan op de hoofdpagina zetten als jullie tijdelijk de productie stop hebben gezet. Hier kwam ik pas achter nadat ik verder door de site had rond gekeken.
Pluspunten
Prima service. Voor een lijst die beschadigd bleek te zijn werd zonder gedoe een gratis nieuw exemplaar opgestuurd.
VerbeterpuntenNooit meer antwoord gehad op de vraag of de beschadigde lijst retour moest. Wat handig zou zijn: een staalkabeltje meeleveren om een lijs op te hangen, zoals Ikea dat heeft, of dat in de webshop te koop aanbieden. Het hoeft niet gratis, als het maar te krijgen is.
Pluspunten
Correcte, vriendelijke en behandeling bij vragen.
Pluspunten
Goede uitleg op internet over producten goede kwaliteit product snel geleverd
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn wel schrikbarend hoog.
Pluspunten
Geen tot nu toe
VerbeterpuntenEen product besteld en betaald. Inmiddels zijn we anderhalve week verder en heb ik nog steeds geen product ontvangen. Inmiddels 4x gemaild. 1 reactie: we komen er zsm op terug...uiteindelijk is de lijst geleverd. Helaas is het personeel niet klantvri
Pluspunten
snelle levering!!!!!
Verbeterpuntenik kreeg een fotolijst thuis gestuurd zonder glas en achterkant en dacht toch echt dat ik gewoon een fotolijst had besteld. mischien kunnen jullie op de website erbij zetten dat het zonder glas en achterkant is.Als het erbij staat heb ik gewoon niet goed gelezen maar ik baal wel want heb er niks aan nu.
Pluspunten
Er wordt netjes bekend gemaakt wanneer het paket op de post gaat. Factuur wordt netjes digitaal verstuurd.
VerbeterpuntenZorg dat je telefonisch bereikbaar bent. En dat er op klachten wordt gereageerd.
Pluspunten
snelheid van levertijd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
de communicatie , snelle reacties
Verbeterpuntenwil ik 1 ding bestellen vind ik de verzendkosten best hoog!
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Pluspunten
netjes verpakt, alleen de bezorger was erg gehaast!!
Verbeterpuntenik vind de zendkosten erg hoog, had u in het begin toch niet?
Ik kreeg ondanks dat ik had gekozen voor afhalen bericht dat de lijst zou worden bezorgd. Twee dagen later was dat nog geen tijd; bleek ik `m toch gewoon te kunnen ophalen.
Pluspunten
Transparante site, heldere beschrijvingen
VerbeterpuntenAssortiment verder uitbreiden
Pluspunten
snel, product goed verpakt
VerbeterpuntenIk zocht van dezelfde lijst ook een 10x15 en een 13x18 helaas was dat niet mogelijk, bij een 10x15 of 13x18 lijst was een grotere maat van hetzelfde product niet mogelijk.
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen redelijke prijs. Prompte levering. Groot assortiment
VerbeterpuntenNeen.
exacte afmetingen van binnezijde lijst en wat zichtbaar wordt zou heel handig zijn. Kan uitsnede van foto bij afdrukken mee bepaald worden.
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.