Pluspunten
- Snelle en goede levering - Product is zoals beloofd - Geen verzendkosten boven €49,99
Verbeterpunten- Geen
?
Pluspunten
Alles was gewoon prima voorelkaar. Snel en goed. Ook het produkt ziet er prima uit. De verpakking laat niets te wensen over. In de toekomst zullen we zeker nogmaals een beroep op uw bedrijf doen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
niets aan te merken
Verbeterpuntenniets aan te merken
Pluspunten
prijs te duur voor die lijsten. lijsten vielen tegen we hadden ze iets breder verwacht
Verbeterpuntennee
Pluspunten
overzichtelijke site, snelle levering, goede kwalitiet
Verbeterpuntennee
Het zou handig zijn even te melden wat verder nog meer nodig is om een schilderij in te lijsten en op te hangen. Nu ontving ik alleen kale lijsten.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop
Verbeterpuntenkwaliteit kan beter, de lijst was niet van glas, maar van plastic, wat een beetje dof lijkt nu.
als er ruimte is voor een opmerkingen veld, lees het daadwerkelijk, en doe er iets mee voordat het verstuurd wordt.
Pluspunten
Goede website, goede info, komen afspraken keurig na.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen
VerbeterpuntenVerzending via GLS vind ik een groot nadeel. Slechte ervaringen met deze bezorger
Pluspunten
snelle service, goed zicht op verzending, goed verpakte lijsten.
VerbeterpuntenMeer informatie over kwaliteit van canvas.
Pluspunten
snelle service, super lijsten
Verbeterpuntenminder handig dat er stickertjes op de kunststof geplakt zitten
Pluspunten
Verbeterpuntende houten lijst is kromgetrokken en ook de hoeken sluiten niet goed. jammer dat de andere lijsten geen glasplaat hebben, maar een kunststof plaat. ook wat vreemd dat er geen nota werd aangetroffen.
Pluspunten
Wij hebben meerdere maatwerk lijsten besteld die keurig en snel geleverd zijn. Prettig contact en goede service, houden zo!
Duidelijker opschrijven wat een product inhoudt (welke materialen zitten waar) en een betere zoekfunctie (bijv op materiaal)
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.