Pluspunten
Wij hadden een lijst besteld naar aanleiding van een eerdere bestelling. De nieuwe lijst had helaas niet dezelfde kleur als de eerdere lijst. Maar de lijsten kwamen wel naast elkaar te hangen. Als service namen ze de oude lijst die ik 1,5jaar geleden had besteld terug en kreeg ik kosteloos een nieuwe lijst. Dit vind ik pas service! Geweldig!
Pluspunten
- overzichtelijke website met voldoende info over materiaal e.d. - goede tips voor de doe-het-zelver - levering e.d. volgens belofte website
Pluspunten
Snel, vakkundig, betaalbaar
VerbeterpuntenKlantenservice is goed maar mag vriendelijker.
De vervoerder GLS heeft tot 2 keer toe een zending van jullie kwijtgemaakt/beschadigd. Ik zou van vervoerder wisselen.
Pluspunten
Goedkoop snel
VerbeterpuntenNee
Hartelijk bedankt voor je feedback! Omdat we graag daar waar mogelijk willen verbeteren zouden we het fijn vinden als je kunt aangeven wat je niet aansprak in de kwaliteit van de baklijst.
Pluspunten
Wat ik erg leuk en zeer attent heb gevonden was dat uw bedrijf de mogelijkheid bood om direct via de mail een vraag te kunnen stellen. Ik ontving vrijwel per omgaande een persoonlijk en zeer adequaat antwoord! En.. zeer bijzonder: het antwoord werd met een persoonlijke groet van een medewerker besloten! Dat vond ik zó fantastisch!
Pluspunten
Prompte levering na prompte betaling. Alleen een betaling via ``Ideal`` zou persoonlijk mijn voorkeu hebben. Vriendelijke groet! Han Partouns.
Hartelijk bedankt voor je feedback! Overigens is één van de standaard betaalmogelijkheden die we bieden naast een creditcard betaling of bankoverschrijving is iDeal.
Pluspunten
snel, goed
Pluspunten
goede prijzen, snelle levering
Pluspunten
- snelle levering - goed en stevig verpakt - goede instructies - goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
goede website, snelle/goede levering, goed produkt
Verbeterpuntenmisschien kleurenstaat bij de passpartouts doen??
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.