Pluspunten

Prachtige lijsten, goede kwaliteit en niet heel duur. Bestelling keurig op tijd afgeleverd.

Pluspunten

Duidelijke communicatie vanaf bestelling tot levering. Snelle levering. Goed verpakt. Heel veel keuze qua producten.

Pluspunten

Ik ging naar de showroom met de houtskooltekeningen van mijn 2 teckeltjes omdat ik niet wist wat mooi zou staan als omlijsting. Ik ben heel uitvoerig geholpen, en samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Er was alle tijd en het ging absoluut om het mooiste resultaat, niet over een zo duur mogelijke lijst verkopen. Alle afspraken over levering prima nagekomen. Bij afhalen van de lijsten weer persoonlijk geholpen met "oh ja, de hondjes'.

Geen.

Pluspunten

goede service ,snelle bezorging ,goede kwaliteit

Pluspunten

Voor een 3-tal fotos had ik customized lijsten en formaten nodig in hoge kwaliteit. Zeer pro-actief werd ik benaderd door De Lijsten Fabriek om mij te helpen en de juiste kwaliteit te waarborgen. Tot service!

Voor mijn order heb ik geen verbeterpunten.

Pluspunten

snelle levering, mooie lijsten

Pluspunten

persoonlijke betrokken via mail contact, super!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke communicatie

De lijst had kleine beschadingen aan de binnenkant

Pluspunten

Veel keuze en snelle levering. Prima betaalopties!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie lijsten, scherpe prijzen

Andere bezorger in de arm nemen. Deze is inflexibel en dus onvriendelijk.

Pluspunten

prima te bereiken levering volgens toezegging

de lijst was wel iets beschadigt .

retour service

Pluspunten

Fijn bedrijf snelle reacties!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze uit verschillende lijsten en maten. Lijsten kwalitatief goed en keurig verpakt.

De bezorgdienst van dit bedrijf levert alleen op ma-vrij en dan tussen 9-17. Erg lastig als je 40 uur per week werkt. Uiteindelijk is het keurig opgelost maar voor mij een reden om niet nog een keer bij dit bedrijf te bestellen. Jammer want de lijsten zelf zijn prima.

Pluspunten

snelle reacties op mail. gegeven het gevoel alles voor je te willen doen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

geen

Pluspunten

Snel, meedenken met de klant, goede kwaliteit en deskundige uitleg. Afspraak is afspraak. Prima club, goede prijs.

Pluspunten

Heldere website. Mooie kwaliteit.

geen.

Pluspunten

Heel meedenkend. Ik had op korte termijn een lijst nodig. Daarom heb ik even gebeld of ik het ipv in 5 werkdagen een dag eerder in huis kon hebben. Dat bleek mogelijk te zijn, heel fijn!

Nog niet tegen gekomen. :)

Pluspunten

- snelle reactie op vraag - telefonisch contact en goed advies op maat

Pluspunten

Pluspunten

Perfecte levering zoals afgesproken.

Pluspunten

Super behulpzaam! Ze mailden een aantal keren over hoe ik het precies zou willen hebben. Heel fijn en het resultaat is heel mooi geworden!

Pluspunten

Correcte levering van bestelling en binnen de beloofde tijd. Bedrijf stuurt tussentijds bericht waar de bestelling zich bevindt en via de vervoerder op welk tijdstip het bezorgd wordt.

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.