Pluspunten
ik ben zeer tevreden met de geleverde producten en dezorgvuldige aflevering.
Pluspunten
Goede snelle service en super mooie degelijke producten
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Vragen gelijk beantwoord Mooie kwaliteit
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Helemaal tevreden !! :-)
Pluspunten
Super garantie! Wil zorg en kwaliteit nakomen
Pluspunten
Op zich heldere website en goede producten.
VerbeterpuntenVan de drie lijsten was 1 (best wel dure lijst) toch iets beschadigd, dit had duidelijk plaatsgevonden voor verzending. (Daar baal je dan van, ik ga het niet helemaal terugsturen, maar vervelend en twijfel om weer eens iets te bestellen.)
Bedankt voor je feedback! Erg vervelend als er een beschadiging tijdens het transport optreedt. Maar jammer dat je ons niet direct benaderd hebt met je klacht, dan kunnen we het ook niet oplossen namelijk. Je zult zien dat bij een schade wij het uiteraard altijd oplossen, zonder dat het extra moeite van de klant vraagt. We vragen geen retourzending, alleen een melding en een foto van de beschadiging. Dit soort zaken kunnen altijd gebeuren als iets getransporteerd wordt maar belangrijker is dat het snel en gemakkelijk opgelost wordt. Zonder dit te proberen vinden we het als gemeld jammer dat je ons niet aanbeveelt om die reden. Kortom, neem even contact op zodat we je verder kunnen helpen en jij wellicht je mening kunt herzien.
Pluspunten
Duidelijke informatie over product en levering
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.