Pluspunten
Goede prijs goede snelle levering, uitstekend verpakt
VerbeterpuntenNiet zo doorgaan
Pluspunten
Goede kwaliteit, veel keuze en snelle levering
Ik had verwacht dat er een bevestigingssysteem zou zijn om de canvas in de lijst te kunnen plaatsen. hier zie ik een verbeterpunt
Bedankt voor je feedback en tip Fleur! We hebben dit hoog op onze ontwikkelagenda geplaatst en hopen op korte termijn een alternatief voor montage mee te kunnen leveren.
The packaging is only slightly protected, considering the glass of the frames.. If no pas negative feedback concerning a broken product, fair enough ! If so, more protection should be allocated to the product.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenVan één van de 5 lijsten was het glas beschadigd. Dit was in een hoek, maar gelukkig viel het brokkelrandje net achter de lijst.
Bedankt voor je feedback! Vervelend als er iets beschadigd is, stuur gerust een foto met je ordernummer dan zorgen we ervoor dat je een nieuwe glasplaat ontvangt.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie over aflevermoment
Pluspunten
Goede kwaliteit, mooie lijst.
Verbeterpunten* Bij de maat van de lijst niet alleen de binnenmaat (zichtbare afbeelding) aangeven, maar ook de buitenmaat. Als die hetzelfde zijn, dan dat ook aangeven. Dan weet je of en hoeveel je de in te lijsten poster moet bijknippen. * Bij de prijs van de lijst aangeven of er verzendkosten bijkomen, niet pas op de bestelpagina.
Niet meer met logistiekcentrum Stad Alkaar werken. Ik heb nog niets ontvangen. Eerste levering was 03/09/15 tussen 09.15- 11.00 ( werktijden ) tweede levering ( op afspraak ) is nooit geweest
Bedankt voor je feedback en vervelend dat Nedpak zijn afspraken niet is nagekomen! We hebben dit uiteraard nagezocht en volgens de tijdstempel en de ondertekening van de ontvangst bon heeft de levering wel om 10.56 uur plaatsgevonden op de opgegeven dag. Zou je dat nog even kunnen nagaan? Kan het zijn dat iemand anders het pakket in ontvangst heeft genomen? We vernemen het graag van je.
Pluspunten
Correcte service
VerbeterpuntenGelieve accesoires / ophangsystemen mee te leveren / aan te bieden in het gama
Bedankt voor je feedback Peter! Als het goed is zijn er wel kabelsets meegeleverd bij de bakljsten voor het ophangen echter niet voor de montage van een canvas werk in de baklijst. Dat laatste zijn we mee bezig om aan te bieden bij onze lijsten. We vernemen graag van je wanneer we het verkeerd interpreteren.
Er is bij de passpartouts geen mogelijkheid de breedte aan te passen. Om die reden kon ik geen passpartout bij jullie bestellen.
Bedankt voor je feedback! Wij leveren ook maatwerk passe-partouts echter niet automatisch via de website. Momenteel werken we er aan om dit via onze maatwerk website www.voordeliginlijsten.nl aan te bieden en nu is het al mogelijk als je het gewoon opvraagd. Wellicht voor een volgende keer.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website; snelle reactie op mail
VerbeterpuntenVerschil met "www.lijstenmakerij.nl" is er niet echt. Misschien toch hetzelfde bedrijf?
Bedankt voor de feedback! Er kunnen producten ook door andere aanbieders aangeboden worden maar het is echt een ander bedrijf. We hopen dat u ons de volgende keer ook weer weet te vinden :-) Veel plezier met de lijst!
Pluspunten
snelle levering en een voordelige prijs
Verbeterpuntenzou geen verbeter punten weten
Verbeterpunten//
Nvt
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.