Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Levering van het produkt binnen de afgesproken tijd. Snelle herlevering van het beschadigde produkt.
VerbeterpuntenBetere verpakking i.v.m. schade aan het glas
Pluspunten
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Zeer mooi product! Goede kwaliteit.
Ik heb geen E-mail ontvangen dat mijn bestelde producten gereed waren om opgehaald te worden in Montfoort. Telefonische bereikbaarheid was niet mogelijk.
Pluspunten
Snelle en klare communicatie Keuze Snelle verwerking van de bestelling Interessante arrangementen fijn dat de leverancier vraagt om de beste moment voor de levering
VerbeterpuntenLevering moest plaats nemen voor 12 uur maar is later toegekomen, gelukkig was de buurvrouw in haar tuin en kon ze de levering accepteren...de lijsten stonden voor onze deur, gelukkig dat het niet regende; want wij kwamen pas veel later terug. Na 2 uur.
ik zou graag ook de maten 15x15 en 20x20 en 25x25 lijsten kunnen bestellen. is dat mogelijk ??graag reactie
Pluspunten
Goede kwaliteit van de gebruikte materialen en verzorgd afgewerkt. Ruime mogelijkheden in afmetingen.
VerbeterpuntenDe onderlinge afstand van de "veren" op het wisselbordje zijn iets te gering. Wanneer een veer goed onder de lijst wordt geklemd, lukt dat bij de tegenovergestelde veer onvoldoende waardoor het hout beschadigd raakt en bij een aantal wisselingen de veer niet meer onder de lijst komt. Dat is jammer!!
Pluspunten
Per email zijn we keurig te woord gestaan.
VerbeterpuntenDe telefoonnummer op de website (088 545 78 36) is nooit bemand. De beller krijgt altijd hetzelfde opgenomen bericht te horen. Dit is niet fijn als er urgentie bij een bestelling is.
Pluspunten
Duidelijke overzicht mogelijkheden
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenBij ophalen zoeken naar de lijsten
Beide lijstjes zijn niet vlak, met name het bruine lijstje, dat exemplaar sluit ook niet netjes aan op een van de hoeken en heeft een klein deukje. Het zwarte lijstje heeft een kleine beschadiging op de anti-reflectie coating op de binnenkant. Ook de passe-partouts vind ik op de hoeken wat ver ingesneden. Kortom, niet tevreden.
Pluspunten
Keurige aflevering, Keurig verpakt, snelle levering, kortom Topbedrijf! Betrouwbaar en veilig.
Pluspunten
Prima product voor goede prijs Levering conform voorwaarden
VerbeterpuntenUitleg over bevestiging van baklijst en schilderij / doek ontbreekt volledig. Ook geen materiaal meegeleverd om deze bevestiging te doen. Je hangt geen lege lijst op dus hier zou meer aandacht aan moeten worden besteed website + levering
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.