Pluspunten
Mooie producten, precies zoals beschreven op de site.
VerbeterpuntenDe prijs is wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenBetaling achteraf met factuur maakt het wel simpeler om gebruik van jullie diensten te maken.
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit lijsten tegen een goede prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
De lijsten zien er goed uit en waren goed verpakt.
VerbeterpuntenWellicht iets snellere levertijd
Pluspunten
Het contact was vriendelijk en vertrouwelijk. Zeer vakbekwaam en perfect verzorgd.
Pluspunten
Prima en mooi product. Degelijk van kwaliteit. Zorgvuldig verpakt en keurig bezorgd.
VerbeterpuntenLevertijd van een volle week is wel een beetje lang. Maar ja, voor een goed product heb ik het er nog wel voor over
Pluspunten
Zeer goede communicatie. Was op het moment van bezorgen niet thuis en er werd gelijk contact gezocht en een afspraak gemaakt voor de volgende dag!
VerbeterpuntenKortere levertijden
Pluspunten
communicatie goed en snel
Verbeterpuntenbetere foto,s van de lijsten
Pluspunten
Het hele contact, levering etc. Was perfect. Ik zou niet weten wat er verbetert kan worden
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheden over levertijd. Kreeg in de ochtend bericht dat mijn pakket diezelfde ochtend bezorgd zou worden in een zeer kort tijdsvak.
nvt
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDe close-up foto's van de fotolijsten zijn niet duidelijk waardoor het moeilijk te zien is hoe de lijst er in werkelijkheid uitziet.
Pluspunten
mooie lijst, keurig verpakt
Verbeterpuntendat leveren een week duurt vind ik wel lang.
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.