Pluspunten
Hele mooie lijst, da's wel wat anders dan je 'wegwerp' lijsten die je in de winkel koopt. Mooi verpakt, folie over het 'glas' waardoor je mooi stofvrij zelf in kunt lijsten. Keurige passe partout.
Pluspunten
De lijsten zijn mooi en ophangsysteem ook prima
VerbeterpuntenDe lijsten die ik heb besteld hebben scherpe kanten op sommige hoeken. Ik weet niet of daar iets aan gedaan kan worden. En er zaten behoorlijk wat vieze vingers op het glas, dat vond ik niet zo netjes.
Pluspunten
prima kwaliteit
VerbeterpuntenDe clips in de lijst hebben een scherp randje.
Pluspunten
Snel en professioneel
Pluspunten
Duidelijke communicatie. De levering was precies zoals aangegeven.
VerbeterpuntenDe verzendtijd vond ik lang, maar het was wel vooraf duidelijk aangegeven.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima bezorging binnen 48 uur zoals beloofd.
VerbeterpuntenTelefonisch niet bereikbaar. Toch lastig.
Pluspunten
Mooie lijst. Goed verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
Goede snelle service bij problemen.
Verbeterpunten..
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering en goede kwaliteit van de baklijst
VerbeterpuntenOp de baklijst van blank hout zit een veeg van waarschijnlijk een vieze vinger. Dit is een verbeterpunt. Verder ben ik zeer tevreden
Pluspunten
Duidelijke website, goed assortiment
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
goede lijst, goed passe-partout, netjes afgewerkt goede communicatie over aanvullende vragen, versturen etc
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.