Aflevering kan alleen tijdens kantooruren. Erg lastig voor een hardwerkende particulier.
geen
Pluspunten
Mooie lijst komt overeen met de foto.
VerbeterpuntenDe kleur van de grijze passe partout is in de webshop veel donkerder dan in werkelijkheid.
Pluspunten
mooie lijsten, goede kwaliteit
Verbeterpuntenhet invullen factuuradres. Wij wisten in eerste instantie niet hoe we het factuuradres in moesten vullen, we moeten omdat we een school zijn bij de factuur nummers vermelden zodat de centrale administratie weet welke nota bij welke school hoort.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteitverhouding - snelle levering!
Pluspunten
Ik ben een tevreden klant. Op vragen naar adviezen is positief gereageerd. Met dank daarvoor.
VerbeterpuntenNog geen suggesties.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, prima prijs/ kwaliteit
De afbeelding op de website gaf aan dat er een kabeltje achter op de lijst zat om deze op te hangen. Mis ik echter op mijn exemplaar Geen groot probleem, maar toch...
Pluspunten
snelle correctie order
Pluspunten
Kwaliteit lijkt in orde! Keurig verpakt!
VerbeterpuntenPakket bij buren aanbieden im plaats van opnieuw aanbieden volgende dag bij niet thuis. (Omschrijving op de site van de verpakking klopt niet helemaal.)
Pluspunten
Het blanke ongelakte hout is erg mooi en is goed gezaagd
VerbeterpuntenOp twee glasplaten zitten twee krasjes van ongeveer 1 cm lang. Met een witte tekening in de lijst zijn die goed te zien. Extra voorzichtigheid met de glasplaten zou een verbetering zijn.
Pluspunten
mooie lijsten, snelle levering
Verbeterpuntenwe hadden een vraag over de Newton-ringen die ontstonden na het inlijsten, hoogglans tegen het glas en werden erover teruggebeld. Na dat gesprek zou de betreffend persoon het nog aan collega vragen en die zou dan nog op mail antwoord geven, dat is helaas niet gebeurt. We hebben het inmiddels zelf opgelost nadat we het probleem bij de foto-afdruk-centrale hadden voorgelegd.
Pluspunten
- groot aanbod - goede kwaliteit - zijn goed verpakt bezorgd
Verbeterpunten- misschien sneller een email met verwachte levertijd uitsturen - ik had wat moeite om Nedpak, waarmee jullie in Rotterdam samenwerken voor de levering te bereiken voor een nieuwe afspraak (zou tussen 16.00-18.00 komen was er al om 13.00, dus ik niet thuis) - qua prijs: geen idee wat de lijsten qua inkoop kosten, maar de luxe-lijn is eigenlijk net te duur om aangenaam te zijn :)
Pluspunten
Was wat laat met bestellen voor verjaardag, toch op tijd op zaterdag bezorgd
verzending beschadigd
Bedankt voor je feedback Cedric! Het kan altijd gebeuren, hoe vervelend ook, dat een pakket beschadigd raakt. Daarvoor altijd onze excuses en uiteraard een voor de klant passende oplossing. Dat kan zijn een credit van het ontvangen artikel maar ook dat we het weer opnieuw toesturen. Dit eerste hebben we bij jou direct gedaan.
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.