Pluspunten
Nette lijsten, snelle service, duidelijke communicatie, goede prijs.
VerbeterpuntenDe verpakking in de driehoeken langs de zijkant is goed, maar het zou fijn zijn als de lijsten (optioneel) in een kartonnen doos afgeleverd kunnen worden, zodat ze minder makkelijk beschadigen en ook bewaard kunnen worden in tijden dat ze niet worden opgehangen.
Pluspunten
Keurig verpakt.
VerbeterpuntenMisschien iets duiderlijker foto van de echtheid...kleur en hoe het met nhoud eruit ziet.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de manier van communiceren per mail. na telefonisch contact omdat met betalen iets niet goed ging werd er aangegeven dat er door de betreffende afdeling contact opgenomen zou worden. Dit werd al heel snel gedaan per mail. Verder werd er niet moeilijk gedaan dat ik geen betaling vooraf kon doen. De lijsten werden alsnog naar ons opgestuurd. Hierdoor hadden wij ook een tevreden klant. Nogmaals dank.
Verbeterpuntenop het moment geen
geen
Pluspunten
Mooie lijsten van goede kwaliteit
VerbeterpuntenSneller verzenden, veel online bedrijven verzenden dezelfde dag.
Pluspunten
Mijn lijst werd binnen 2 a 3 dagen geleverd, zat goed verpakt en had ook de inhoud die ik bestelde :-) Na mn bestelling werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van mn bestelling.
Pluspunten
Goed verpakt. Het product zag eruit zoals ik verwachtte. Goed materiaal
Pluspunten
YGWYS
VerbeterpuntenIk verwachtte wel een set oogjes en een ijzerdraad om het te kunnen ophangen. Eén lijst was heel licht beschadigd.
Pluspunten
Misschien niet de allergoedkoopste maar alle variaties zijn verkrijgbaar (inclusief een grote range passepartouts) tegen een redelijke prijs en van een perfecte kwaliteit. Ook de verzending was uitstekend verpakt.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
tot nu toe alleen maar
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
alles is nagekomen .
Pluspunten
Mooie lijsten en goed verpakt. Ik had bij de bestelling een extra glasplaat besteld, die tussen 2 lijsten in was gelegd. Op die manier is het glas heel gebleven.
Pluspunten
Mooie lijsten voor een goede prijs. Aanvankelijk kwam de glasplaat van de lijst gebarsten binnen. Na een belletje kreeg ik een nieuwe lijst gratis toegestuurd. Erg netjes gedaan!
VerbeterpuntenGeen tips. Alle communicatie en afhandeling was erg positief.
info over de versch. soorten glas
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.