Pluspunten
Grote voorraad, snelle levering. Zou zeker nogmaals bestellen en deze site aanraden.
Pluspunten
Goede kwaliteit fotolijsten en zeer gunstig geprijsd!
VerbeterpuntenWellicht handig om voor de aflevering samen te werken met afleverpunten in de regio, zoals een postkantoor, Albert Heijn oid. Nu werd mijn pakketje bezorgd op een moment dat ik niet thuis was en moest ik alsnog het pakket zelf ophalen in Heijen.
Ik krijg een herinnering voor een enquete, terwijl ik mijn bestelling nog niets ontvangen heb. Dit komt doordat er alleen op werkdagen wordt bezorgd en dan werken mijn vriendin en ik allebei. Helaas kan ik het pakket niet bij een servicepunt afhalen, maar moet ik bellen voor een nieuwe afspraak. De eerstvolgende vrije dag waarop een van ons vrij is, is pas aanstaande maandag. Hierdoor wachten we al 2 weken op onze bestelling. Daarbij kan niet worden aangegeven hoe laat er bezorgd wordt, waardoor we de hele dag thuis moeten zijn. Ook onze buren werken meestal. Kortom: waardeloze service.
2x had ik een vlek op een witte pass-partout, 1x niet eraf gekregen, 1x donkere vingerafdruk, met speciale lijm gum eraf gekregen.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website.
VerbeterpuntenVoor ons tot nu toe geen.
Pluspunten
Goede communicatie.
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
op maat gemaakte lijsten, met keuze in afwerkmogelijkheden
Pluspunten
Ik ben ontzettend goed geholpen ook met een vraag dat ik had omdat het me niet duidelijk was wanneer het zou worden geleverd. Goed verpakt en de lijsten zijn prachtig voor een erg nette prijs!
Pluspunten
Mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenFortos op de website zijn niet duidelijk.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Verbeterpuntenbij niet thuis werd pakket weer meegenomen, kan ook bij de buren afgeleverd worden
Pluspunten
Snelheid levertijd
VerbeterpuntenKleur van de foto's op de website reëler Wenge-Maple lijkt bijna zwart zo donkerbruin, in het echt veel meer middenbruin, helaas
Pluspunten
Ge-wel-dig. Hoge kwaliteit, snelle zending, met zorg verpakt. Mijn bron van lijsten voor de komende jaren.
Pluspunten
Zeer tevreden van bestelling tot levering.
Pluspunten
Goed product, snel geleverd, duidelijk en conform afspraak
Verbeterpuntennvt
Ben een fan van POSTNL, daar kan ik altijd naar het poskantoor om te bestelling op te halen, ben nl overdag niet thuis
Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Snelle beantwoording vragen over maatvoering binnenwerk á3 formaat
VerbeterpuntenZou het niet wten
Pluspunten
Mooie lijsten, goed verpakt, snel bezorgd.
VerbeterpuntenLijsten zijn niet heel stevig. Van 1 brak heel snel spaan af (weliswaar aan de achterkant) en klemmetjes blijven niet heel goed zitten. Maar als ze eenmaal hangen zien ze er prachtig uit.
Pluspunten
Zeer attent op m'n mail gereageerd. Mooi product, heel snel
VerbeterpuntenWebsite iets onduidelijk qua: Ik wil een lijst met daarin een passe partout. Bijvoorbeeld mis ik een button nadat je een lijst hebt uitgekozen van "voeg passe partout toe" oid. Dat zou nog beter zijn.
Pluspunten
De baklijsten zijn erg mooi afgewerkt en ben dan ook dik tevreden
t.a.v. de bezorgservice Ik kreeg de ochtend van de bezorging een bericht dat er tussen 13.00 en 17.00 bezorgd zou worden. Toen ik om 12.25 de straat inreed stond het busje al voor de deur. Dus betere inschatting van de bezorgtijd
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.