Pluspunten
Goede mooie lijsten, Uitstekende bezorgdienst, bezorger was goed benaderbaar, en ook laat snel reactie
VerbeterpuntenOpmerkingen veld bij bestelling wordt niet gelezen, of wordt niets mee gedaan
Pluspunten
Heel goede kwaliteit houd lijsten.
Pluspunten
Snelle terugkoppeling op vragen via de e-mail. Prima kwaliteit. Snelle levering.
Pluspunten
Geweldige communicatie en bereikbaarheid! Direct denken in oplossingen! Niet moeilijk doen! Zeer snelle levering & nalevering!
Pluspunten
Bestelling wordt snel en goed afgeleverd na betaling.
VerbeterpuntenZou mooi zijn als er ook bevestigings materiaal, om het doek vast te zetten, bij geleverd word.
Hartelijk bedankt Andrea! We werken er aan om ook bevestigingsmateriaal op te nemen in ons assortiment.
Pluspunten
goede comminucatie
Verbeterpuntenprijs vond ik wel duur ten opzichte van anderen aanbieders.
Pluspunten
Prachtige lijsten, goed ingepakt
VerbeterpuntenIets snellere levering?
Bedankt voor je tip Dahpne! We blijven werken aan nog snellere levertijden. Doordat onze lijsten pas geproduceerd worden wanneer deze daadwerkelijk verkocht zijn hebben we altijd een iets langere levertijd. Voordeel is wel dat de lijsten niet lang liggen, dat is namelijk iets waar ze nooit beter van worden.
Pluspunten
Ik vind het een prachtige lijst!
VerbeterpuntenIk mis wel een haakje om op te hangen
Ik vind het lastig dat vaak als jullie vaak telefonisch niet bereikbaar zijn. Dit maakt het snel schakelen lastig.
Pluspunten
Snelle, makkelijke manier van bestellen en levering....
Pluspunten
Overzichtelijke website; snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBezorging: pakketje is bij mijn buurvrouw afgegeven. Zij heeft ondertekend voor ontvangst. Echter geen briefje in mijn brievenbus dat het daar is. Dus mijn buurvrouw had mijn pakje kunnen houden zonder dat ik het wist. Had ook geen track en tracé code ontvangen... Dus wist niet wanneer het verstuurd was.
Pluspunten
Correcte en snelle levering. Goede oschrijving van de producten.
Pluspunten
Prachtige lijsten, zeer tevreden.
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein
De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.