Bedankt voor je mooie review, Liesbeth. Fijn dat de houten schatkistjes en glitters in de smaak zijn gevallen. Met creatieve groet, Ingrid
Superfijn review Mevr. Rijneveld, bedankt! Met creatieve groet, Ingrid
Goed om te horen dat het knutsel foam van CreatiefPlezier van top kwaliteit is en lekker om mee te werken. Binnenkort meer nieuwe kleuren :) Jij super bedankt voor je review Mariska!
Dank je wel voor het plaatsen van deze positieve review! Hele fijne avond. Met creatieve groet, Ingrid
Graag gedaan Nathalie en veel plezier ermee! Jij alweer bedankt voor de positieve review :) Fijn te horen dat je zo tevreden bent over CreatiefPlezier. Creatieve groet, Ingrid
Fijn dat je zo tevreden bent over CreatiefPlezier, Amber. Jij heel erg bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer! Creatieve groet, Ingrid
Shanna wat een mooie uitgebreide review! Dank je wel. Fijn dat je zo enthousiast bent over de knutselspullen van CreatiefPlezier. En dat het kinderfeestje zeer geslaagd was met het versieren van de spiegeltjes :) Creatieve groet, Ingrid
Fijn dat je je bestelling snel in huis had Emmy! Jij bedankt voor je mooie review :)
Jesca, dank je wel voor je uitgebreide review! We zijn blij dat de kinderen genoten hebben van het knutselpakket Piraten Schatkisten versieren en dat het resultaat fantastisch was! We hopen dat ze er nog veel plezier van zullen hebben ;) Creatieve groet, Ingrid
Dank je wel voor je positieve review Nathalie. Fijn dat we het naar tevredenheid konden oplossen. Creatieve groet, Ingrid
Nanda, fijn te horen dat je zo enthousiast bent over CreatiefPlezier. Daar doen wij het allemaal voor. Jij heel erg bedankt voor je positieve reactie! Creatieve groet, Ingrid
Fijn dat je bestelling snel in huis was, Jildou. Dan kun je lekker snel aan de knutsel. Jij heel erg bedankt voor het schrijven van een review!
Heel erg bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je onze artikelen leuk vind ;) We zien je graag een keertje terug op CreatiefPlezier.nl
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent !
Fijn te horen en heel graag gedaan! Jij heel erg bedankt voor de mooie review :)
Dank je wel voor je mooie review. We hopen je graag een keer terug te zien bij CreatiefPlezier.
Marie-Jose, vriendelijk bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent. Daar doen we het allemaal voor.
Manon, dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We hopen je graag nog een keer terug te zien bij CreatiefPlezier.nl