Helaas zijn de de onderdelen die ik heb besteld niet Origineel van Phillips

De geleverde onderdelen komen geheel overeen met wat ik nodig heb

Super snel geregeld.

Zondags besteld en maandags in huis. Geleverd in prima verpakking!

Heel snel geleverd en top product

Na veel te lang wachten bij een andere onderdelensite de bestelling geannuleerd en toen hier hetzelfde onderdeel besteld. Op vrijdag besteld en maandag al binnen. Zo hoort het. Ik zal het zeker vaker onderdelen bestellen.

Snelle levering !

Blij met dit onderdeel voor onze combi magnetron. Blij dat dit onderdeel nog op voorraad was. Onze combi magnetron werkt weer, we hoeven dus geen nieuwe te kopen :-)

Zeer vlotte levering!

Snelle levering en hebben veel onderdelen

Duidelijk & simpel

Fijne ervaring. Dankzij onderdelen.nl krijgt mijn sapcentrifuge een tweede leven.

Uitstekend assortiment

Geweldig dat onderdelen allemaal los te koop zijn. Hebben zowel origineel als goede imitatie. Duidelijke en overzichtelijke website. Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. En niet te duur.

Top !!

Alles conform afspraak geleverd

Geweldig geholpen door een fantastische dame aan de telefoon !

Onderdelen.nl daar zeg je het al, veel verschillende dingen en ik kon niet vinden wat ik moest hebben. Maar door de geweldige hulp van de dame aan de telefoon en haar kennis van zaken, was het probleem snel opgelost. De dame stuurde mij een mail met daarin de benodigde gegevens en ik kon de bestelling plaatsen. Hartstikke fijn nogmaals bedankt………… dame aan de telefoon.

Top! Bestellen en super snel leveren!

Meerdere malen spullen besteld. Voor de wasmachine, droogtrommel en nu voor de magnetron. Bestellen, de volgende dag in huis! Top service:)

Na veel gezoek hier snel gevonden.

Ik was op zoek naar een passend mica beschermplaatje voor mijn magnetron. Op deze site supersnel gevonden en besteld. Ik ben zeer tevreden.

Netjes afgeleverd en levertijd goede inschatting van verwachte levertijd

Heel snel in huis

Handig zoek systeem, nieuwe diepvries lades zo gevonden, volgende dag in huis.

perfect

Goede beschrijving van artikel. Snelle bestelling goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Prima product.

Supersnel

Supersnelle levering en netjes verpakt,een echte aanrader.

Precies goed

Ik vond de winkelervaring snel, eenvoudig en bevredigend, gezien het aanbod van verschillende onderdelen.

Goede koop, snelle levering

2 jerrycan 30l gekocht voor zeer redelijke prijs en zeer snel geleverd. Een tevreden klant.

Snelle en acceptabel in prijd

Snel geleverd zoals afgesproken!

Product was snel en netjes geleverd en zoals verwacht! :)

Hele goede service en haast alles te verkrijgen.

Wilde een onderdeel bestellen, maar was niet op voorraad op dat moment. Er was een mogelijkheid een email te ontvangen wanneer dat onderdeel weer aanwezig was. Kreeg inderdaad de bewuste email. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis.

Railstop vaatwasser Beko

Tevreden, railstop vaatwasser (ouder model) past perfect Zeer snelle verzending

Aanrader

Snelle levering. Keurig verpakt..9

Prima donderdag besteld, vrijdag binnen ,kan zelf bezorgdienst invullen

Super snel het onderdeel wat ik miste!

Onze robot stofzuiger, na 4 jaar trouwedienst, was in het stofreservoir iets kapot. Verwezen naar het onderdelenhuis! Na een appje ontvingen wij na een dag het onderdeel in huis. SUPER!!! Wij zijn heel tevreden.

Zeer vlotte levering en goed verpakt

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.