Ideaal z’n snelle bestellingen

Kwaliteit producten

Goede ervaring met alles.

Heel tevreden.

Onze wasmachine een siemens van 38 jaar oud deed het niet meer na onderzoek bleek dat de koolborstels op waren. Bij jullie nieuwe besteld die de volgende dag geleverd werden en hij doet het weer.

Top Service

Mijn onderdeel voor mijn wasmachine was lastig te verkrijgen. Maar door hulp en de mogelijkheid om foto’s te uploaden heb ik zelf mijn wasmachine kunnen repareren. Erg goede service.

Betrouwbaar

Artikel besteld binnentwee dagen in huis

Paste perfect en hakmolen is weer terug

De plastic bovenkant van de hakmolen was al even kapot, en na wat zoeken gevonden dat we voor een klein prijsje deze konden vervangen. Gelukkig hadden we rest van de hakmolen nog net niet weggegooid, want nu is hij gelukkig weer als vanouds.

De nieuwe kan van het Senseo-apparaat is prima, geen lekkage meer!

De nieuwe kan van het Senseo-apparaat is prima, geen lekkage meer. Werd snel verstuurd, ontvangen de dag na bestelling zoals beloofd. Super!

Top website

Goede uitleg en hele snelle levering

ik heb de ene dag een product besteld en had het de volgende dag al is huis... sneller dan snel kon het niet.. Top service

Prima geregeld met uitstekende kwaliteit

Al meerdere keren onderdelen besteld en ze worden altijd snel, goed verpakt en met de verwachte kwaliteit geleverd. Niets dan lof voor de service.

Snelle levering top

hadden wat ik nodig had maar opsturen aan de hoge kant

Aanrader

Correcte vermelding voor welke type modellen het onderdeel geschikt is. Zeer snelle levering.

Uitstekend advies, fantastische service!

Via internet advies gevraagd en gekregen, product besteld en de volgende dag geleverd. Helaas was het pakketje beschadigd door het verzenden. Het bestelde product was onbruikbaar. Na telefonisch contact en het sturen van een foto is direct een nieuw product bezorgd op de volgende dag! Heel tevreden, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!!

Past perfect

Stuk zoals het origineel en voor een eerlijke prijs

Het juiste onderdeel en snel geleverd!

Niks aan toe te voegen, zou ik denken.

Vlotte service

Makkelijk bestellen en snelle levering

Alles prima en snel geleverd met het juiste product goed en stevig verpakt.

Prima kwaliteit, prijs en snelle bezorging

Reserve onderdeel gekocht voor siemens oven. Goed te vinden en een goede prijs en snelle bezorging. Kwaliteit was prima.

Klasse!

Met een nieuw sikkelmes voor de mengkom is onze Braun 3202 K 750 keukenmachine inmiddels aan zijn derde jeugd begonnen. En dat mes hadden we ook nog eens binnen 24 in huis. Klasse! Hans Kik Lieshout

Uitstekend!

4 oktober 2025 ovenrooster besteld en super tevreden ermee. En nu vandaag, 4 november, komt er een staatslot onze kant op als blijk van waardering. Hopelijk valt er ook nog een prijsje binnen te harken

Zeer vlotte en correcte levering.

Het product is snel en correct geleverd. Alles precies zoals afgebeeld. Zeer tevreden

Prima service en snel.

Duidelijke site, snel geleverd

Heel fijn

En super snel geleverd

Uitermate tevreden en fantastisch geholpen!

Wij hebben onderdelen besteld voor onze magnetron en willen graag laten weten dat alles weer perfect werkt. Hartelijk dank voor de vlotte levering en de goede service! Met vriendelijke groet, Gerhard Degenkamp

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.