Heel blij dat het bestelde zo snel geleverd is als dat er beloofd was Tpppie

Goed bezig ik ben tevreden met u bedrijf en de geleverde producten en ook nog snel Toppie

Perfekte informatie en uiterst snelle reactie, houden zo!

Op zoek naar een boterbak van een koelkast die ik 12 jaar geleden gekocht heb. De site van Onderdelen.nl geeft zonder veel te zoeken de juiste informatie. Heeft voorraad en levert binnen de 48 uur. Wat wil je nog meer? Houden zo. gr, Theo

Op tijd geleverd. Goed onderdeel.

Prima onderdelen. Passen perfect. Snel geleverd.

Nav een telefoontje meteen het juiste artikel nr gekregen . Inmiddels is mijn keukenmachine compleet om de groenten te snijden. Top service

Goed en snel

Geen namaak, het originele product werd snel en professioneel verpakt geleverd

Perfect en snel!

Wat fijn! Ik miste het onderdeel (gedeelte koelkast) enorm en had er de volgende dag al in huis! Top!

Snelle levering!

Duidelijk en makkelijk om een onderdeel te bestellen en zeer snelle levering, binnen 24 uur. Top!

Snelle levering, goed verpakt

Overzichtelijke website, snelle levering en keurig verpakt.

Toch nog een kapot onderdeel weten te vervangen.

Een kapot glasplaatje van mijn 25 jaar oude afzuigkap stoorde me vreselijk. Na lang zoeken, kwam ik, als laatste redmiddel uit bij onderdelen.nl. En waarachtig, zij wosten het onderdeel nog te leveren. Een hele opplu hting, toen het glasplaatje binnen een week geleverd werd.

Perfekte service

De bedieningsknop van mijn Ikea afzuigkap was gebroken en ik had met spoed een nieuwe nodig. Daar ik er niet goed uitkwam heb ik d.m.v. de chat het advies gekregen een foto te sturen van het type plaatje. Dezelfde dag kreeg ik antwoord en heb het onderdeel meteen kunnen bestellen. De volgende dag heb ik het reeds ontvangen. Kortom perfekt en zeer snel opgelost.

Uitgebreid assortiment en kundige en snel advies

De keuze voor een thermostaat voor een koel/vries combinatie was lastig. Fijn dat op vragen via chat en mail supersnel gereageerd werd. Product de volgende dag al in huis. Zeer content met deze leverancier.

Goede produkten en een snelle levering.

Goed produkt en een snelle levering.

Hoe correct alles verlopen is

Alles wat ik vermoede was correct verlopen. Ze doen wat beloofd is.

Stofcontainer Philips steelstofzuiger kapot. Nieuwe besteld bij onderdelen.nl. Heel snel ontvangen, past precies!

Product snel geleverd

Het juiste product was snel te vinden op de website. Het bestelproces ging zeer eenvoudig. Het pakket is op de juiste plaats afgeleverd. Bedankt!

Wat ik nodig had hebben ze gelijk op voorraad dus de dag erna had ik het thuis Perfect geregeld dus ! Top team!!

Perfekt

Ik heb mijn producten ontvangen maar besteling was nıet goed terug sturen was nog makelıjker

gevonden/besteld/ontvangen <24 uur

Zoals boven en het past en werkt als een tierelier Wat wens ik nog meer.

Razend snel

Ik had een nieuwe korf voor de vaatwasser besteld en tot mijn verbazing had ik deze de volgende dag al in huis. Mijn verwachting was dat dit misschien wel enkele weken zou kunnen duren. Razend snelle levering dus. En de korf? Die past perfect.

Houden zich aan hun woor ( vandaag bestel, morgen in huis)

Een snelle en correcte levering van originele onderdelen.

Super geregeld.

Super geregeld en up to date op de hoogte gehouden en perfect verpakt.

Perfecte service

Bij levering bleek er een onderdeel defect te zijn! Mail met duidelijke foto's gestuurd en binnen 24 uur nieuw onderdeel toegezonden gekregen!

Snel geleverd, juiste onderdeel

Goede site, met veel onderdelen

Zondag besteld en maandag gelevere4

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.