Adequate en snelle levering na goede telefonische hulp.

Adequate en snelle levering na goede telefonische hulp.

Groot assortiment, snelle levering!

Prettige webshop met een groot assortiment. De bestelling werd snel geleverd.

Onderdeel was snel gevonden op de website. De volgende dag al in huis.

Super snel geleverd

Prima website en makkelijk geleverd. Prijzen wel aan de hoge kant.

snelle en correcte afhandeling van aankoop

snelle en correcte afhandeling van aankoop

Snelle levering, veel producten

Goede site, veel zoekmogelijkheden, een middel om te checken of een onderdeel in jouw apparaat past én een supersnelle levering. Helemaal top!

Snelle en accurate service

Ik zocht 2 onderdelen van verschillende apparaten. Die waren op de site vlot gevonden en de bestelling verliep soepel. De volgende dag werd het pakketje bezorgd en hadden we eindelijk weer een soepel werkende ijsblokjesmachine én een fris ruikende stofzuiger met heerlijk schoon filter. Dank voor de service!

een goed bedrijf

super snel geleverd en een goedeprijs echt een aanrader als je iets wil bestellen goede websit voor beelden zijn duidelijk

Zie uitgebreid antwoord

Goedemorgen, de man die mij hielp bij de De longi deed zijn werk zo goed , zodat het bij u gewoon inkoppen was. Die man heette Ton en is goud waard aan de telefoon. Dus die verdient een 10

Goede snelle service

Snelle vriendelijke uitleg en advies over onderdeel

Onderdelen van zaag machine zorgvuldig ingepakt en verzonden! Echt een aanrader!

Zeer Tevreden

Gebruikte koelkast in een nieuwe keuken echter was de deurgeleider kwijt. Besteld en snel geleverd. Top

Het juiste product en supersnelle verzending

Overzichtelijke website met de nodige uitleg. Vandaag besteld, morgen in huis.

Fijn dat de afmetingen erbij stonden

Eerst lampglas wirlpool bij Parts.nl die op hetzelfde adres zitten besteld een stuk goedkoper 50%. Maar die waren te klein. Er stond geen maatvoering bij hun erbij. Wel bij deze site. Nu nog wachten op terug betaling Parts.nl kon wel 14 dagen duren ?? Bij onderdelen.nl is het goed gegaan.

Snelle levering, perfect onderdeel

Ik was al een tijdje op zoek naar een diepe oven bakplaat. Hier vond ik de juiste maat en ook nog een originele Etna bakplaat.

super snel perfect product

savonds besteld. smiddags al de levering, goedkoopste en snelste dus. toplevering en goed verpakt.

Fijne winkel

Onze flessenhouder van de koelkast is kapot omdat de koelkast al wat ouder is kon je nergens de juiste bak vinden. Bij onderdelen..nl wel en vlot binnen. Raad deze zaak zeker aan

Snelle verzending

Verzending was snel geregeld, had het de volgende dag al binnen

Betrouwbaar

De bestelling werd 2 dagen later bezorgd door een misverstand bij onderdelen.nl en Ptt. Na een mailtje gestuurd kreeg ik supersnel al een reactie dat men het ging onderzoeken. Probleem werd opgelost en alsnog weer verstuurd en ontvangen.

Prefekte servies

Zeer tevreden van de vragen die ik heb gesteld . Voor de nummer te kennen van het juiste onderdeel van mijn frigo

Makkelijk te filteren om het juiste onderdeel te vinden. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Site très fiable.

Cela fait 2 fois que je commande sur ce site et je suis très satisfaite. Les articles correspondent parfaitement à ma commande et délais envoi courts.

Eerste aankoop bij onderdelen.nl

De onderkorf in onze afwasmachine versleten dus zoeken naar een nieuwe. Na enig zoeken kwam ik bij onderdelen.nl uit en met het typenummer van de machine de juiste korf gevonden. Deze besteld en een dag later al in huis en we zijn zeer tevreden. De afwasser kan weer een tijd langer mee... : )

Makkelijk te bestellen op de site. Levering was snel en werd goed op de hoogte gehouden. Al vaker wat besteld hier. Ook contact gehad met medewerker met een vraag en dat ging heel leuk en netjes. Echt een aanrader

Kort maar krachtig top!

Koolborstels voor mijn stofzuiger besteld voor 10:00 in de avond besteld volgende dag in de middag geleverd. Technische info komt overeen met het product

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.