Netjes afgeleverd

Goed product

Dit is reeds de 2e keer dat ik iets via Onderdelen.nl bestel en kan wel zeggen dat ze snel en kwalitatief zeer goed zijn. uiteraard jammer dat ik onderdelen moest bestellen (afwasmachine Atag) maar gelukkig kon ik voor mijn problemen terecht bij onderdelen.nl

Proffesional

Fast response to a query & speedy delivery.

Precies het juiste onderdeel en keurig volgens afspraak geleverd

Na eerst bij een andere leverancier de verkeerde Siemens vaatwasser korf besteld te hebben, gezocht naar een beter/goedkoper alternatief. Het onderdeel blijft erg duur maar het is tenminste goed en ook keurig geleverd

besteld , snel in huis , en goed

besteld , snel in huis , en goed

Geweldige klantenservice

Ik wist niet precies welk afdichtingsrubber ik nodig had voor mijn koelvriescombinatie.... Heb via mail bericht gehad waarbij zelfs de link zat voor de onderdelen.. Ze hebben veel geduld om alles keurig uit te leggen..

Tevreden.

Precies de goede artikel wat ik besteld had. Goede communicatie per mail. Bestelling, betaling, levering. Vlotte aflevering.

Supersnelle service

In de avond een (originele) koelkastlade besteld en de volgende dag al geleverd. Super.

Uitstekende service

Deze webshop is zeker aan te bevelen, prima service, stipte levering

De juiste stofzuigerslang snel geleverd voor een goede prijs.

Zeer vlotte en snelle levering

Super vlug en uiterst professioneel

geweldige goede service

Voor onze 18 jaar oude Braun staafmixer was het snij gedeelte stuk. Op de website vond ik de mogelijkheden en......met vermelding van typenummers. Daarom s' avonds nog besteld en de volgende dag voor 12 uur al afgeleverd. Het is het juiste onderdeel en wij zijn reuze tevreden op deze service.

Binnen enkele dagen bezorgd

Ik had een gebroken deurrubber van relatief ouder type oven die ik wilde vervangen. Ik kon het via andere webwinkels, met moeite ,vinden maar achteraf gezien niet meer kopen. Gelukkig wel snel gevonden in deze webshop, artikel was iets duurder, maar het was beschikbaar en dat is beter dan niets, in 2 dagen bezorgd. Perfect, mijn oven kan zo weer een tijdje langer gebruikt worden.

Snelle levering en goed service

Was erg verrast met de snelle levering. 2 keer onderdeel besteld in de avond uren en volgende dag al geleverd.

De juiste kwaliteit dus onderdeel past perfect

Schot in de roos

Met zoekopdracht kwam direct het onderdeel in beeld.

Osch Wasmachine deurring

Super snelle levering !

Nog niet gebruikt

Onderdeel is nog niet gebruikt. Lijkt er op dat deze niet past , terwijl als ik zoek op beschikbaarheid , deze wel zou moeten passen.

Makkelijke website en snelle levering

De website is goed en overzichtelijk en de levering is heel erg snel.

Goede eerste ervaring!

Afzuigkap filter besteld. Er stond al duidelijk bij dat het artikel niet voorradig was, en het een aantal dagen zou duren voor het grleverd zou worden. Prettig dat dit gelijk wordt aangegeven. Duidelijk mailverkeer over de bestelling, en wanneer het product naar ons werd verzonden. Product was goed ingepakt. Wij onthouden jullie zeker! Prima ervaring :)

Vandaag besteld morgen in huis

gelijders voor een siemens koelkast gekocht en gelijk de volgende dag in huis. Met youtube erbij geinstalleerd en het werkt perfect!

Snelle levering van juiste product

Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop waar ik het juiste product gevonden heb. Snelle levering.

Product goed geleverd

Voetjes voor pandragers besteld, en aangegeven dat ik deze niet de volgende dag, maar 2 dagen later wilde ontvangen. Prima op de door mij aangegeven dag bezorgd.

Goed en snel geleverd!!!! Top!

Klip en klaar

Duidelijke site, veel produkten, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Top!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.