Bestelde onderdelen werden snel geleverd.

Top, snelle levering!

Veel keuze in onderdelen en duidelijke omschrijvingen.

Geen gezeur.

Vriendelijk. Snel. Voor ons in het buitenland een verademing. Kom zeker terug.

Goede afhandeling

Snelle levering!

uitstekend

Uitstekende service. Gemakkelijke website, eenvoudig bestellen en betalen. Volgende dag al in huis. Voor deze bestelling, top!

Goede info op de site, snel en goed bezorgd

Goede info op de site, snel en prima bezorgd, goede originele onderdelen

altijd zeer goede ervaringen

Nog nooit een klacht gehad,

Vriendelijk advies, en ze kwamen met een voordeliger alternatief en daarnaast een snelle levering.

Een aanrader

eigelijk zoals het hoort ,je word op de hoogte gehouden waneer het arriveert of dat het nog besteld moet worden ,en degelijk kwaliteit voor een scherpe prijs.

Nieuwe rubbers in koelkast, een 2e leven

Geweldige ervaring, in plaats van een nieuwe koelvriescombinatie nieuwe rubbers gekocht en.... de koelkast kan weer een paar jaar mee! Met gebruiksaanwijzing, zelfs ik kon het monteren! Zeker een aanrader!!

De juiste onderdelen kunnen vinden via type nummer apparaat. Snelle levering

Goede prijs snelle levering

Onderdeel besteld, volgende werkdag in huis.

Snel geleverd en prima product

De levering was er super snel. Wel fijn als je snel een nieuwe glas plaat in je koelkast nodig hebt. Prima product ook.

Goede service en snelle levering

Vaatwasser boven en onderrek besteld, netjes geinformeerd hoelang het zou duren. Product was er eerder en klantenservice was snel met reageren. Product was zoals het moest zijn.

Duidelijke website en supersnel bezorgd.

S’avonds besteld en, mede dankzij DHL, volgende dag in huis. Ook prima begeleidende website waardoor je altijd het juiste onderdeel besteld.

Perfecte oplossing

Perfecte oplossing voor defecte onderdelen en supersnel bezorgd.

Snelle levering én precies het product dat ik nodig had

Een lastig te vinden onderdeel was wél bij onderdelen.nl beschikbaar. Goede check of het idd paste bij mijn apparaat. Snelle levering, ik kan niet anders zeggen dan dat hey een perfecte ervaring was!

Geweldig,snel en niet duur

Ik moest een lekbak voor koffiemachine en deze had ik meteen de volgende dag al in huis! Alles keurig netjes geregeld

Onderdelen snel geleverd en paste ook

prima levering en sneller als de tekst bij het artikel

overzichtelijk zoeken en een ruim aanbod

Heel erg goed

Dat we kunnen bellen om vragen te stellen. En de levering heel snel ontvangen. Dank

Goed vriendelijk en zeer bekwaam.

De schakelaar van mijn hogedrukreiniger was kapot , bij onderdelen.nl kon ik het juiste onderdeel snel opzoeken, en de volgende dag deed mijn hogedrukreiniger het weer.

Probleemloos

Ofschoon maar een eenvoudig reparatie onderdeel, toch keurig correct en conform toezegging geleverd.

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.