Laden reviews...
967 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen weitgehend Zufriedenheit mit schneller Lieferung und klaren Produktinformationen. Der Kundendienst ist zuverlässig und bietet rasche Unterstützung. Gelegentliche Verzögerungen können auftreten, aber das Gesamterlebnis bleibt positiv. Die Plattform erleichtert die Suche nach Ersatzteilen und deren schnelle Lieferung.
Juiste onderdeel werd correct op tijd geleverd
Roland
Koolkerke
Goede website met duidelijke foto's en omschrijving. Vlot besteld en betaald. Levering was super snel. Alles prima in orde. Produkt was perfect zoals omschreven op website. Concurrentiële prijzen.
Josée
Leuven
De rubbers zijn goed aangekomen, maar ik heb zelf géén idee hoe ik deze moet plaatsen! Ik heb gezocht op internet en uit de filmpjes kom ik ook niet. Moeten de rubbers geplakt worden of erin geschoven worden? Er zit ook géén beschrijving bij, dus ik vind het moeilijk. Ik weet ook niet hoe ik de oude rubbers moet verwijderen.
Cor
Schagen
Verkeerd product is retour gestuurd in afwachting 3 weken van een ander product. Dus afwachten wat 3 weken wachten oplevert. Kijk onder aanbevelen staat Ja of Nee. Dit moet je invullen. Vreemd.
20 June 2026
JPM
Voorne aan Zee
Alles volgens afspraak. Klasse!!
John
Haaksbergen
Ik had een onderdeel voor m'n koelkast nodig en dan begin je op Google met modelnummer van de Koelkast. Ik zag een onderdeel dat er sterk op leek maar het net niet helemaal was. Toch besteld en begon toch te twijfelen. Bij onderdelen.nl om bevestiging gevraagd of dit was wat ik zocht en kreeg te horen dat die niet het juiste was. De order werd gecanceld en ik kreeg een link naar het juiste onderdeel. Dat had ik de volgende dag al. Nu nog even de financiële afwikkeling van de gecancelde order afwachten, maar dat zal wel goedkomen.
Emile
Eemnes
Ik zal aan vrienden en kennissen zeker doorgeven. Grt Chris Note
Note Chris
Merelbeke
Product makkelijk gevonden op de site En zeer snelle levering
17 June 2026
Tim Douven
Horst
Op een zondag 2 haakjes hier besteld voor in de nieuw geleverde oven. Die braken af bij montage. Originele onderdelen voor een prima prijs en maandag reeds geleverd! Voor herhaling vatbaar dus.
Remon
OOSTVOORNE
Na wat heen en weer contacten kon ik de juiste lade voor mijn koelkast bestellen. Probleem opgelost.
Peter
Almere
Overnacht levering van originele component
Rudi Schurmans
Nieuwerkerken
Is ok,was het juiste materiaal en wel snelle levering ,prima zo
Robert
Genk
Duidelijke website, snelle levering, super prijs/kwaliteit verhouding. Geen 10, maar een 12 waard. In voorkomend geval zeker weer. Aanrader!
Bertie Weegerink
Haaksbergen
Op zoek naar een minuscuul rubberen dopje. Toch eenvoudig online gevonden. Om 19:00 uur besteld en het werd de volgende dag voor 12:00 uur bezorgd! Een systeem dat werkt! En supersnel ook!
14 June 2026
Charlie
Apeldoorn
Goede duidelijke website met de goede omschrijvingen
14 June 2026
Cees
Gasselte
Drainage ventiel besteld voor mijn Melitta OT 600. Werd snel geleverd en met het nieuwe drainage ventiel werkt mijn koffiezetapparaat weer als nieuw.
Gerard
Breda
alles goed verzonden en geplaatst
Coos
Dordrecht
Ik had een flessenrek voor een koelkast besteld. Bij het openen van de doos zag ik dat het rek kapot was. Daarom heb ik direct een e-mail gestuurd met een foto van de schade. Hierop kreeg ik meteen een reactie en de volgende dag ontving ik al een nieuw rek. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit.
Arie
Tilburg
Doen wat ze zeggen: Vóór 17:00 uur besteld wordt inderdaad de volgende dag afgeleverd.
Gerard
Assen
Snelle levering en juiste onderdeel
11 June 2026
Said
Bouwel
Juiste product, snelle levering
9 June 2026
Johny
Ruddervoorde
Gewoon supergoed geadviseerd en perfecte levering.
8 June 2026
Jac
America
Het was eenvoudig zoeken naar het artikel dat is moest bestellen om het kapotte artikel te vervangen. Goede service. Eenvoudig bestellen en betalen. Artikel helemaal naar wens,
8 June 2026
W.R.
Utrecht
Oude vaatwasser van Ikea en hier vond ik de onderdelen die vervangen moesten worden . Helemaal top
7 June 2026
F.M. Van Heel
Mijdrecht
Goede omschrijving van het product. Tevens een mooie prijs en snelle levering.
7 June 2026
M.A.