Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Rob,
Dank voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te lezen dat dit traject voor u zo is verlopen en lichten graag een aantal punten toe.
Het juiste onderdeel selecteren gebeurt op basis van merk, typenummer én – indien van toepassing – het bouwjaar. Deze informatie staat vermeld bij het product. Wanneer achteraf blijkt dat het onderdeel toch niet passend is, kan dit helaas betekenen dat het geretourneerd moet worden. Conform onze voorwaarden zijn de verzendkosten voor zowel de heen- als terugzending in dat geval voor rekening van de klant.
Wat betreft de retourzending: volgens DHL is het pakket door u verzonden, maar het is tot op heden nog niet bij ons afgeleverd. DHL heeft inmiddels een officieel onderzoek gestart om te achterhalen waar het retourpakket zich bevindt. Wij wachten dit onderzoek af en hopen, net als u, zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over de status van het pakket.
Zodra DHL met een uitsluitsel komt en het pakket alsnog bij ons wordt afgeleverd, zullen wij dit uiteraard direct verder afhandelen. Wij begrijpen dat deze situatie frustrerend is en blijven hierover in afwachting van DHL actief volgen.
Met vriendelijke groet,
Team Onderdelen.nl