Tevreden

Van het bestelling tot het aflevering ging alles vlot. Zeer tevreden met het bedrijf !

Zeer positief

Het juist originele producten hier gevonden voor een eerlijke prijs. En de communicatie is duidelijk een eerlijk.

Uitstekend!

Ovenrooster besteld (op goed geluk, want ik wist niet of het zou passen). Na maar 'n paar dagen werd het rooster al geleverd. Het paste precies, maar 2 spijltjes waren scheef en eentje was gebroken. Dit heb ik via de email doorgegeven aan de leverancier, inclusieg ekele foto's in de bijlage mee gestuurd. Nog geen 10 minuutjes later had ik al antwoord op mijn email: we sturen een nieuw rooster op, het defecte hoefde niet terug gestuurd te worden. Snel en goed opgelost dus. Dit verdient een dikke pluim! voor de site onderdelen.nl Vriendelijke groetjes, Henny Moonen-Meessen Voerendaal.

Overzichtelijke website en levering conform afspraak

Goede omschrijving op de website. Levering productie conform afspraken op website. Nette en stevige verzend-verpakking van product.

Snelle afhandeling.

Site was duidelijk, kwaliteit product. Snel bezorgd.

Duidelijk. Eenvoudig. Snel

Wij hebben in Cuba een vrieskist. Daarvan is een schanier kapot. Asje gebroken. In Cuba kun je zo een onderdeel niet vinden. Los bestellen. Hier, op zich, eenvoudig. Op zich omdat het aanbod groot is. Ze lijken enorm veel op elkaar. En wat is dan de juiste die past? We hebben hem snel ontvangen! Nu nog in Cuba op het juiste adres zien te krijgen. Deze uitdaging is groter dan het bestellen en ontvangen van dit onderdeel in NL.

precies wat we nodig hadden en snel geleverd, dank.

Netjes op tijd geleverd.

Niets negatiefs over te zeggen. Mijn bestowas keurig verpakt en op tijd geleverd. Ze houden je op de hoogte van de levering. Prima!

Nette offerte ontvangen en geleverd op de aangegeven dag, in een woord geweldig.

Snelle levering en prettige communicatie

Drie producten besteld voor mijn koelkast, waarvan een met langere levertijd. Maar werd gelukkig toch heel snel geleverd. Communicatie was prettig en duidelijk, ik kon goed mijn bestelstatus volgen.

Alles perfect

Goed bezig

Helaas verkeerde onderdeel ontvangen

Mogelijk wordt het netjes opgelost

Prima lampen voor de afzuigkap en zeer snelle verzending. Top.

Perfect!

Everything was as described on the website. The 3 different ordered products were each in perfect condition and as expected. Delivery was efficient and quick.

Het bestellen ging vlot en goed. Maar het bezorgen via DHL is waardeloos. Nu na 3 pogingen nog de bestelling niet in huis. DHL zegt steeds te komen en komt vervolgens niet of je krijgt de eerste keer bericht de dat we niet thuis waren ......we waren dus zeker wel thuis. Nu dus nog steeds niets ontvangen, erg boos!!

Prima site

Bestelling snel en netjes binnen heel tevreden

Prima geregeld alles volgens plan

Het is het juiste onderdeel Op tijd een mail . Dus te vrede.

droogkast onderdelen

Recentelijk een onderdeel voor mijn droogkast gekocht. Hoewel het in België niet beschikbaar was, vond ik het hier in Nederland. De levering was snel, binnen enkele dagen en voldeed aan mijn verwachtingen. Een aanrader voor Belgische klanten die droogkast onderdelen zoeken. Bedankt !

Mijn droger maakte een heel raar geluid. Even Googlen en ik had het gevonden. Uiteraard contact opgenomen met de fabrikant maar die wist mij te vertellen dat ondanks de garantie toch € 189,- voorrijdkosten zouden moeten worden voldaan. Belachelijk!Gemakkelijk kon ik het onderdeel vinden voor mijn droger. Droger zelf gemaakt en helemaal happy. Zeker als deze het ook weer voor langere tijd zal doen. Vooral de foto waarop ik het typenummer kon aflezen en kon vergelijken met het kapotte onderdeel was heel erg handig. Ondanks dat het er allemaal hetzelfde uit zag is het toch heel fijn dat ik hiermee een extra check kon doen. Hierdoor heb ik € 153,- bespaard.

Geweldige service en topproduct!

Ik heb een AEG parketborstel extra besteld, en ben er uiterst tevreden mee. Het werd ook heel snel bezorgd.

top service

zeer snelle levering met de correcte onderdelen , aan super prijzen alvast bedankt ; Daniel

juiste onderdeel, snel en correct geleverd

even zoeken naar het juiste onderdeel voor onze (oude) broodbakmachiene, toch gevonden, besteld, vlot geleverd en correct identiek onderdeel

Uitstekende en snelle service

Zaterdagavond een onderdeel besteld voor mijn wasdroger, op zondag werd deze al verstuurd! Maandag binnen gehad, en gelukkig mijn droger weer kunnen repareren.

Juiste product op voorraad, snel verzonden

Nieuwe pomp voor mijn Siemens bonenmachine gekocht. Makkelijk het juiste onderdeel kunnen vinden en snelle levering. Meteen gemonteerd en hij werkt weer als vanouds!

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling.

Uitstekende ervaring. Ik kom de volgende keer zeker terug.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE