Vandaag besteld, morgen geleverd.. Alles was in orde

Snelle reacties en in één keer goed

Na doorgeven type koelkast en foto van bestaande thermostaat, een suggestie voor een nieuwe thermostaat doorgekregen. Deze besteld. Past precies en doet het prima! Koelkast kwam eerder niet verder dan 10°, nu 4° op "halve" stand. En dat voor een koelkast uit 2011 (!).

prima service

retourneren geen enkel probleem

snelle levering, product zoals omschreven

Blij mee

Ik ben heel blij met de afsluitband van de droger, de oude was wat verdroogd en liet stof door in de ruimte waar de droger staat, nu met deze band is dat niet meer zo en blijft het stof binnen in het filter van de droger zoals normaal, top.

Perfecte afhandeling !! Dikke pluim !!

Zeer positieve ervaring en een bliksemsnelle ontvangst van het perfecte onderdeel .

Precies wat ik nodig had en op de afgesproken tijd bezorgd

Duidelijke website waarin ik goed kon vinden wat ik nodig had. Vervolgens werd het snel, wat voor mij minder belangrijk is, en op de afgesproken tijd, wat voor mij belangrijk is, goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd

Netjes geleverd en het juiste product.

Snelle levering en goed ingepakt en verzonden.

Top levering

Top levering op tijd en goede communicatie Prima perfect wrbshop

Er zijn nooit fouten in bestelling en is super snel. Echt betrouwbaar en bijna alles wat je nodig hebt tot de kleine deeltjes om je huis apparaten te repareren is voorradig. Goed voor je portemonnee en planeet.

perfect en zeer vlug geleverd

een goed bedrijf

Snelle levering, van een goed product

Snel gevonden product en snelle levering

Ik heb een heel mooi 90 cm smeg gasfornuis met elektrische oven in huis staan. Na 12 jaar trouwe dienst kreeg ik de gasbranders niet meer schoon en vetvrij en ben op zoek gegaan naar nieuwe branderkelken. Helaas kon ik na 12 jaar niet meer zien welk serienummer mijn fornuis had maar gelukkig kon ik dit toch nog achterhalen op internet. Toen was het bestellen van branderkelken geen enkel probleem meer. Super blij mee en mijn 5-pits gasfornuis ziet er weer als nieuw uit!

Goed en op tijd geleverd

Buiten verwachting snel geleverd en identiek onderdeel na 19 jaar dienst.dank u wel

Op 1 dag reeds geleverd Het nieuwe onderdeel is helemaal gelijk aan het oude.

ben goed geholpen toen ik hulp vroeg bij jullie

zeer goed

Juiste onderdeel snel geleverd

Hoewel het een vervangend dorpelrubber van een vaatwasser betrof (origineel niet meer leverbaar) was hier niets mis mee en de lekkage prima opgelost.

de bestelling binnen 24 uur geleverd.

Hulpvaardig

Via telefoon uitleg gekregen over wijze van bestellen, heel vriendelijk en duidelijke uitleg, bestelling gedaan , volgende dag was het er al !!

positief

duidelijke site, snelle levering

Ik ben dik tevreden wat betreft het artikel als zowel de snelle bezorging

Het juiste product en een snelle bezorging

Alles goed!

Ik bestelde een manchet voor onze wasmachine, de volgende ochtend al in huis! Betrof een origineel onderdeel, weliswaar duurder dan een neppe, maar goedkoop is duurkoop. Want mét extra spanringen. Wasmachine weer helemaal goed!

Snelle levering top

snel, goed, en met de juiste informatie

mijn T-racer terrasreiniger van Karcher deed het niet meer. Na veel onderzoek en een hele ontdekkingsreis bleek het centrale boutje de boosdoener te moeten zijn. Dit onderdeel was eenvoudig te bestellen bij Onderdelen.nl. op zaterdag besteld, maandagavond bezorgd. en mijn terras is weer prachtig schoon!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE