Snelle levering top

snel, goed, en met de juiste informatie

mijn T-racer terrasreiniger van Karcher deed het niet meer. Na veel onderzoek en een hele ontdekkingsreis bleek het centrale boutje de boosdoener te moeten zijn. Dit onderdeel was eenvoudig te bestellen bij Onderdelen.nl. op zaterdag besteld, maandagavond bezorgd. en mijn terras is weer prachtig schoon!

Duidelijke website, veel keus , gemakkelijk bestelproces en supersnel geleverd

Snelle levering en prima service

We hadden een moccamaster koffiefilter nodig. Besteld en vervolgens uitstekend op de hoogte gehouden wanneer deze geleverd zou worden. Dat was al met twee dagen. Prima service dus. Meer dan tevreden.

Fantastisch!

Ben enorm tevreden. Ik ben goed geholpen met het vinden naar het juiste onderdeel. Vriendelijke en behulpzame mensen. Inmiddels het product binnen: netjes verzonden en verpakt. Zou hier zeker weer op zoek gaan naar onderdelen.

Product snel gevonden besteld en keurig afgeleverd geen gezeur

professioneel

Ik had iets besteld en dat kwam beschadigd aan . Op mijn mail werd snel ter zake geantwoord. Maak maar foto hoef je het niet terug te sturen. En ik kreeg een dag later alsnog het onderdeel

Top site en goed geleverd!

Hele fijne site waar je kunt kijken of een onderdeel geschikt is voor jouw apparaat. Na de melding "geschikt voor jouw apparaat " meteen besteld en de volgende dag al geleverd. Inderdaad het juiste onderdeel! Jammer van de verzendkosten maar voor de service zeker waard!

Snel , goed en degelijk.

Duidelijk en snel

Een bovenkorf voor mijn (10 jaar oude) bosch vaatwasser gekocht. Allereerst voor een veel betere prijs dan bij andere aanbieders en ten tweede heel snel geleverd gekregen. Zaterdag besteld en maandag ontvangen. Had niet eerder ervaring net onderdelen.nl, maar kom hier zeker nog terug voor onderdelen.

Makkelijk te navigeren site en super efficiënte levering!

Makkelijk te navigeren site en super efficiënte levering!

perfect

Snel besteld en snel geleverd

Super geregeld.

Het juiste product voor een goede prijs, snel geleverd

Perfecte service, op 1 dag geleverd!

Klantvriendelijk, ook online. Ik werd op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling, en slles afghendeld en geleverd op 1 dag. Prima!

Heldere zoekfunctie en snel geleverd!

Duidelijke route naar het juiste onderdeel via typenummer van de koelkast en vervolgens snel geleverd.

Simpel en doeltreffend

Normaal gooien we de apparatuur weg omdat je nooit die kleine kapotte onderdeeltjes kan vinden. Maar! Zie hier! De perfecte website haha eindelijk was t geen rare Chinese website waar je nep producten krijgt die niet eens passen (weliswaar voor een dubbeltje maar wat heb je eraan als t niet werkt of 5 maanden later binnenkomt). Bedankt ik kan weer gelukkig mn gezonde smoothies maken! Groetjez

zeer snelle levering

Snelle levering, juiste onderdeel.

Perfecte afhandeling van de bestelde goederen.

Vlotte en snelle service. Communicatie en opvolging verliep uiterst correct en perfect on time.

Bij bezorging 1 vd 2 glasplaten gebroken 1 x een mail Wij bezorgen een nieuwe geen gezeik van......wie heeft het gedaan Maar gewoon een nieuwe leveren Welke vandaag hopelijk heel aankomt Top

Snelle levering goede website

Goede duidelijke website makkelijk zoeken en snelle levering

Goed geregeld en snel verzonden

Goed geregeld en snel verzonden

Verzending snel en accuraat

Zoeken was best lastig omdat er zoveel onderdelen zijn. Nadat de gewenste onderdeel werd gevonden de afhandeling en levering was perfect. Helaas DHL veroorzaakte WEER en dag vertraging in de levering

Super geholpen met de levering van de juiste onderdelen

Doordat bij het bestellen van de juiste koolborstels voor mijn wasmachine, werd bij het opzoeken koolborstels aangegeven, via een offerte werden dezelfde koolborstels besteld, deze bleken niet de juiste te zijn, hierna contact met onderdelen.nl opgenomen, in het zoekprogramma van de medewerker kwam steeds dezelfde koolborstels naar voren, 43,5 x 13,5 x 5 terwijl de oude koolborstels 12 x 5 waren, na verder onderzoek door Onderdelen.nl bleek dat hun wel koolborstel in hun programma hadden die pasten, deze zijn kosteloos nagezonden, deze in de machine geplaatst en de wasmachine weer volop, hartelijk dank voor deze snelle service van onderdelen.nl.

Alles past

Nieuwe knoppen besteld voor mijn 23 jaar oude Atag gaskookplaat, alles paste perfect, duidelijke Website

Is geweldig ik heb lang gezocht naar het broduct

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE