Super geholpen met de levering van de juiste onderdelen

Doordat bij het bestellen van de juiste koolborstels voor mijn wasmachine, werd bij het opzoeken koolborstels aangegeven, via een offerte werden dezelfde koolborstels besteld, deze bleken niet de juiste te zijn, hierna contact met onderdelen.nl opgenomen, in het zoekprogramma van de medewerker kwam steeds dezelfde koolborstels naar voren, 43,5 x 13,5 x 5 terwijl de oude koolborstels 12 x 5 waren, na verder onderzoek door Onderdelen.nl bleek dat hun wel koolborstel in hun programma hadden die pasten, deze zijn kosteloos nagezonden, deze in de machine geplaatst en de wasmachine weer volop, hartelijk dank voor deze snelle service van onderdelen.nl.

Alles past

Nieuwe knoppen besteld voor mijn 23 jaar oude Atag gaskookplaat, alles paste perfect, duidelijke Website

Is geweldig ik heb lang gezocht naar het broduct

the mengkom looks great

And it arrived quite fast.

Toppie

Goed overzicht van onderdelen en snelle levering

slechte informatie

ik had een onderdeel voor mijn hogedruk reineger nodig en ringetjes besteld a25,00euro wat ik eigelijk diefstaal vind bleek achteraf dat de spuitstok niet goed was nog een keer 25,00 euro

Heel snel geleverd

De zekerheid dat het onderdeel past

Aan de hand van het typeplaatje nummer weet je dat je het goede onderdeel hebt besteld en de verzending was prima.

Juiste onderdeel snel geleverd.

Bij mijn moeder was de aandrijf / v- snaar van haar droogmachine gebroken. Kon het juiste onderdeel op merk en type nummer makkelijk bestellen. Het bestellen ging heel eenvoudig en de levering was al daags erop. Hartelijk dank voor u snelle levering.

eenvoudig bestellen en supersnelle levering

als je een onderdeeltje nodig hebt voor net als ons de vaatwasser dan vind je deze heel gemakkelijk bij onderdelen.nl. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is supersnel.

Vriendelijk, servicegericht

De medewerker deed alle moeite om het onderdeel te vinden. Perfect!

Snelle levering, grote voorraad

Pas om 2100 uur besteld en toch de volgende dag binnen, ik houd er van als een webwinkel doet wat ie beloofd. We hadden een nieuwe deur nodig voor de droger, deze lag gewoon op voorraad en was dus supersnel te leveren.

Super bedrijf

Klepje deur wasmachine was stuk. Nieuw klepje gekocht en vervangen voor nog geen 15€. Een echte technieker kost mij veel meer en duurt langer. Bedankt voor de snelle service

snelle levering en goed

Het was precies wat ik nodig had.

Super snel afgeleverd en juiste onderdeel

Zéér snelle actie!

Contact per e-mail en levering was super

makkelijk en snel geleverd

snel en goed

Snel en correct

Snel, correct en goed verzorgd.

gewoon goed

besteld en levering goed en de pagina,s zijn zeer overzichtelijk

Duidelijk snel en correct

Goed en snel makkelijke site om te vinden wat je nodig hebt

Kreeg melding dat de levertijd 4 weken was maar het onderdeel was bij mij in een week binnen

Supersnelle levering!

Ik ben absoluut zeer enthousiast over de supersnelle levering van een onderdeel van een niet zo bekend merk keukenmachine.

super

om ongeveer 21.00 uur besteld, en de dag er na voormiddag ontvangen

snel en vakkundig

snel geholpen en snel in huis

Groot assortiment, goede prijs en snel verzonden.

Had een nieuwe deurgreep nodig voor mijn oude wasmachine. Gezocht op typenummer en heb het onderdeel snel gevonden. Rond 17.00 besteld en zoals aangegeven had ik het onderdeel de volgende dag al in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE