super

om ongeveer 21.00 uur besteld, en de dag er na voormiddag ontvangen

snel en vakkundig

snel geholpen en snel in huis

Groot assortiment, goede prijs en snel verzonden.

Had een nieuwe deurgreep nodig voor mijn oude wasmachine. Gezocht op typenummer en heb het onderdeel snel gevonden. Rond 17.00 besteld en zoals aangegeven had ik het onderdeel de volgende dag al in huis.

Goede levering

Goede prijs kwaliteit verhouding.

probleem opgelost

Kapje van de afzuigkap was kapot. een lipje wat vast moest klikken was afgebroken. Kreeg wel eest het verwijd dat ik het verkeer had gemonteerd. Na een retour mail is het probleem opgelost.

super

Besteld en op tijd geleverd ,gewoon top

Op de website een onderdeel besteld,en dat ik dan meteen kan controleren dmv het type apparaat in te vullen of het een correct onderdeel is ,is natuurlijk helemaal geweldig. Besteld en de volgende dag op tijd geleverd is natuurlijk ook helemaal top.

Snele levering

Werd door middel van de mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Volgende dag zoals afgesproken geleverd.

Prima levering

Alles was zoals beloofd, alleen kwam het pakje een dag later dan aangekondigd. Was geen probleem, maar dan moet je als bedrijf niet beloven dat het de volgende dag komt. De meeste leveringen kunnen sowieso altijd wel even wachten en dat was hier ook zo. Prima geleverd, mooi kleine verpakking voor een licht onderdeel en keurig in de brievenbus gedaan.

Snelle levering van het goeie product

Makkelijk bestellen op type of product nummer van de droger . Na levering gelijk de snaar gemonteerd en kon de droger weer gebruiken. Makkelijk in deze regen rijd.

Snel en correcte levering

Op de website was gemakkelijk het onderdeel te vinden welke ik nodig had. Was ook goed te controleren of het werkelijk zou passen. De levering was ook snel binnen. Perfect

positief

ben heel tevreden

Een verademing!!!

De communicatie wanneer het onderdeel geleverd zou worden was fantastisch. Zo maak je het tegenwoordig niet meer mee. Top hoor!!!

Uitstekende website en juiste artikel gestuurd.

Uitstekend!

Erg goed!

Snel gevonden wat ik zocht voor goede prijs. En snelle levering!

Ik zocht een onderdeel van een koelkast die ik 12 jaar geleden heb gekocht. Ik was verbaasd dat ik het vond. En de volgende dag had ik het al jn huis. Blij!

Zeer snel

Goede site. Onderdelen snel gevonden. Volgende dag al binnen

Makkelijk en snelle service.

Onderdelen makkelijk te vinden op de site. En snel in huis. Prima dus.

Supersnel en netjes geleverd

Super ervaring

Helemaal goed.

Snelle levering.

Snelle correcte levering

Snelle levering Goed verpakt Juiste onderdeel Ik ben tevreden

Een bedrijf met echte service

Had per vergissing een artikel bestel, na ontvangst Onderedlen.nl gebeld, werd door de telefoniste keurig en snel beantwoord. Artikel terug gestuurd en binnen drie dagen het geld weer gestort op mijn rekening. Klasse Onderdelen.nl

Accessoires voor de stofzuiger zijn perfect

Heel handig

Ik maak regelmatig gebruik van onderdelen.nl. Super handig bij reparatie. De vervangende onderdelen de volgende dag al in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE