UItstekend!

Service met een hoofdletter. Alles keurig en netjes verpakt. Vlot geregeld en van zeer goede kwaliteit. Ik kan deze "thuiswinkel" echt aanraden!

Ik dacht eerst is deze site wel juist

Heb alles netjes binnen gekregen.

Prima geholpen

Vanaf het moment van tel. bestelling tot levering heel goed

zeer tevreden

goede prijs kwalitijd verhouding zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Snel en goed

Snel geleverd en goede kwaliteit

Een ruim assortiment tegen goede prijzen

Redelijk eenvoudig het door mij gezochte onderdeel gevonden. Snel geleverd tegen een goede prijs Een puntje ter verbetering misschien : zet bij de thermostaten niet alleen een artikelnummer en naam...maar ook de temperatuur

Al een tijdje op zoek naar de juiste branderdeksels (merk Smeg)voor ons gasfornuis. Nergens te verkrijgen tot wij op de site van onderdelen.nl kwamen. Zij geven aan: vul het type nummer van het fornuis in en je ziet meteen of het voor het fornuis geschikt is of niet. Wij hebben deze meteen besteld en de branderdeksels waren de volgende dag in huis. De pitten branden nu weer als vanouds!

Goed en snel

Na dat ik stukken had aan onze combioven van Samsung, heb ik onderdelen besteld . De volgende dag in huis, en gelijk kunnen repareren. Top.

Defect onderdeel snel gevonden op onderdelen.nl en de volgende dag reeds in huis.

Makkelijk, snel en juiste vervanging,

Kan niet veel beter denk ik, behalve de prijs dan natuurlijk! Maar ja, that is business.

Vlug gevonden

Makkelijk te vinden onderdelen besteld en de volgende dag ontvangen

Ik heb gebeld, werd goed geïnformeerd en verder geholpen.

Het valt niet mee een Ledlamp voor een R7S van 78 mm te vinden met een excentrische basis. Omdat op de diverse websites daarover geen informatie wordt gegeven, heb ik Onderdelen.nl gebeld. Ik kreeg direct contact met een medewerker van Onderdelen.nl en hij heeft me geholpen de juiste lamp te vinden.

Na bestelling vlotte levering

Na bestelling goede informatie omtrent de verzending via de mail. Op de afgesproken tijd geleverd. Netjes verpakt

Directin behabdeling genomen

Men doet wat men belooft toppie

goed verzorgd

wij zijn zeer te vreden

Duidelijke website in zoektocht naar product. Prijs is netjes, levertijd ook. Keuze uit bezorgdienst ovv prijsverschil ook goed. Gee klachten, zou volgende keer opnieuw bestellen bij onderdelen.nl

Super goed

Het is allemaal naar wens verlopen

Service zoals het hoort

Het benodigde onderdeel was snel gevonden en het bestellen ervan is gewoon eenvoudig. Geen onnodige zaken en vinkjes zetten, gewoon bestellen, gegevens invullen, direct betalen met Ideal en klaar. En de volgende dag is het netjes bezorgd. Gewoon helemaal top, dit is wat je verwacht wanneer je wat besteld.

Snelle levering tegen concurrerende prijs

Onderdelen voor de afzuigkap nodig. Ze waren op voorraad en werden snel geleverd.

Snel geleverd en goede informatie

Riem besteld voor de droger volgende dag in huis en de droger draait weer!

Onverwachts gevonden, snel ontvangen en netjes verpakt. Perfekt!

snel geleverd, keurig verpakt en precies wat ik nodig heb. Onverwacht gevonden

snelle levering en goed product

Goede internetsite om snel het juiste product te kiezen, daarnaast zijn de producten snel geleverd

Bij de witgoedwinkel kon het niet meer besteld worden maar Onderdelen.nl had het gewoon in zijn assortiment.

Braadslede na 19 jaar teruggevonden

In ons nieuwe huis was de oven nauwelijks gebruikt, maar de braadslede uit 2004 was er niet bij. Via onderdelen.nl snel gevonden en gisteren al gebruikt! Thieu

Prima hulp bij mijn keuze.

Ik kwam er zelf niet uit welke van de drie zetgroepen ik moest hebben. Alle drie leken ze voor mijn Philips EP2220/10 geschikt te zijn maar welke was de juiste. Even een foto van mijn type plaatje gemaild en binnen zeer korte tijd antwoord. Super.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE