100% oke

Hebben gedaan geleverd wat ze beloven. Meer moet het niet zijn.zou weer bestellen als ik iets nodig heb.

Duidelijke site, snelle levering. Goede terugkoppeling over het versturen. Kortom: alles liep op rolletjes

Top service en snelle levering

Contact gehad met een medewerker van de webshop, die kon mij goed adviseren. Product was zoals omschreven op de website idd op voorraad en werd de volgende dag geleverd. Via de mail kon ik mijn pakket volgen. Als ik nog een keer een onderdeel nodig heb zal ik die zeker weer bij onderdelen.nl bestellen.

product is in goede staat gearriveerd

product is goed verpakt en netjes aangekomen, het werkt naar behoren.

Repareren is altijd goedkoper dan nieuw kopen.

Druk op zoek geweest naar europart voor de onderdelen...naam wijziging heb ik gemist. De naam is anders maar de service is nog altijd uitstekend en heb weer een goed werkende koffiemachine en stofzuiger. Volgende dag al in huis, top !

Levering en service zijn top!

Goede site om te bestellen, goede informatie over de bestelling en levering via de mail. Bestelling op tijd geleverd.

Snelle levering, goed product

Ik kreeg de glasplaat voor de koelkast snel geleverd en veilig verpakt. Wel vond ik het lastig om via de site de juiste plaat te kiezen omdat er geen afmetingen vermeld werden.

Volgende dag reeds geleverd in België

Zonder problemen gekregen. Vandaag besteld volgende dag in Belgie geleverd.

Prima site om snel de onderdelen te bestellen die ik nodig had.

Prima site. Gaat ook snel.

Goede telefonische ondersteuning en snelle levering

Snel en goed

Snel en goed

Ongekend snelle levering

Goede website

Het juiste onderdeel snel geleverd

Ik liet een overnschaal vallen op een deurbakje van mij koelkast. Meer dan 20 euro uitgegeven aan lijm en uren bezig geweest. Onderdelen.nl leverde snel en met een veel beter resultaat ;-)

Fantastisch, snel verzonden en de volgende dag al in huis.

Onderdeel voor mijn Karcher besteld en had het de volgende dag al in huis. Dit is wat je nodig hebt bij een serviceverzoek. Snelheid was geboden en is zeer zeker ook verleend. PRIMA!

zeer goede aankoop voor een eerlijke prijs

Het zoeken op de site naar het onderdeel ging gemakkelijk, de bestelling moeiteloos en de bezorging grandioos.

Super fijne service.

Vriendelijke telefoniste

Prima geregeld

Snelleleuze en snelle levering

Snel en betaalbaar

De levering ging heel snel en de prijs was goed.

Zeer snel geleverd

Het onderdeel paste perfect en kunnen we weer genieten van een bakkie koffie

Jammer van de retourkosten

Jammer dat ik 750 euro retourkosten moest betalen. Volgende keer kies ik voor een site met gratis retourneren

nieuwe rekjes voor in de afwasmachine gekocht. even gebeld of ze ook in onze oude afwasmachine zouden passen. vriendelijk geholpen door een dame, zij stuurde gelijk de link door zodat ik de juiste kon bestellen. super geregeld en 2 dagen later in huis!! prima service, zeer tevreden

Te duur!

Omdat ik de ringen nodig had voor reparatie van de Philips HD 8030 heb ik dit setje aangeschaft. Het blijkt dat slechts 3 van de 6 geleverde ringen bruikbaar zijn. Het zwarte buisje met klepje? is ook niet te vinden in mijn Sarista. Het tubetje vet is OK. Het zou goed zijn om de toepassing van de ringen duidelijk te vermelden bij de levering. De verzendkosten zijn ook te hoog voor een plastic zakje van minder dan 20 gram.

Snelle en prima levering

Prima levering en snel

onderdeel nog altijd niet onvangen.

Problemen bij POSTNL ????

zeer tevreden

zeer vlug antwoord op mijn vragen en correcte levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE