Goede en correcte levering.

Op zaterdag besteld en op maandag ontvangen! Mijn kruimeldief kan weer worden opgeladen.Ben heel tevreden.

Snel en keuze uit alternatieven

Ik kon kiezen uit 2 verschillende prijzen voor een origineel onderdeel of een alternatief. Zondag besteld en had het maandag al in huis. Top

Goede producten en goede service/levering

Makkelijk de juiste producten gevonden, op het juiste moment kunnen laten leveren, goed verpakt, goede producten. Kortom ik ben tevreden!

snelle service en snelle levering

alles wat ik zocht vond ik snel.

prima service

snelle levering , uitstekend product

Snelle levering!

Weliswaar snelle levering, maar onderdeeltje (Mica- plaatje voor magn/oven) wel erg duur!!

Super snel geleverd

Perfect bedrijf super snel geleverd

Bijna Perfecte Levering

Vrijwel alles was perfect: het bestelproces, de afhandeling. de informatie over het verloop. Slechts één foutje: een dag vertraging in de levering. Maar dat komt voor rekening van de koerier.

Zeer snelle levering, goed assortiment

Flessenhouder voor in deur koelkast van 11 jaar oud besteld. Was bijna nergens meer verkrijgbaar. Direct volgende dag ontvangen. Blij mee!

Gezocht gevonden besteld en ontvangen zonder poespas zo als het hoort

Snelle levering, past perfect

Snel geleverd en past perfect, alleen was niet helemaal duidelijk of je de complete unit krijgt of alleen de klep! Blijkt gelukkig de complete unit te zijn. Misschien de beschrijving enigszins aanpassen? Je wordt perfect op de hoogte gehouden met mails wat betreft de levering. Alleen de prijs vind ik wat hoog voor een plastic onderdeel, maar ja, zie er ergens anders maar één te vinden.

Uitstekende service

Ik moest een nieuwe bovenkorf hebben voor onze afwasmachine en twijfelde of ik de juiste korf had geselecteerd. Even gebeld met de klantenservice en werd heel goed geholpen. Dankzij de hele snelle levering hebben we de korf al een paar dagen in gebruik en het werkt uitstekend,

Netjes afgeleverd en op de beloofde tijd.

Netjes afgeleverd en op de beloofde tijd. Als je "gewoon" doet wat je beloofd, krijg je van mij de hoogste score!

Goed,

Lekker vlot en precies het goede onderdeel

Speld in de hooiberg, toch snel gevonden. Vlot en goed verpakt verzonden.

Goede telefonische hulp

Ikea vriezerdeurtje was kapot. Via Ikea lastig zoeken, dus chat gebruikt. Kreeg een doorverwijzing en kwam uiteindelijk hier terecht. Het was lastig om serienummer van whirlpool te vinden, dus gebeld, prima geholpen en deurtje al snel in huis. Alleen nog even een korte instructie op de site zou fijn zijn (of kijk ik verkeerd) want net iets anders dan oorspronkelijke deurtje.

Super internetwinkel

Super, voor aankoop inlichtingen gevraagd, binnen het uur antwoord gekregen, bestelling geplaatst omstreeks 16.00u en de volgende dag om 13.00 aan onze voordeur. Echt een aanrader. Gr Andre

Onderdeel makkelijk te vinden en snel geleverd.

Het onderdeel wat ik nodig had was snel gevonden. De prijs was goed in vergelijking met anderen. De volgende dag geleverd met handleiding. Was snel gemonteerd en klaar.

snel en correcte levering

Duidelijke website. Kon het onderdeel snel vinden.

Aanrader!!

Duidelijke website met veel handige tips. Snelle verzending. Goed product. Absolute aanrader

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering.

Makkelijk zoeken, snel besteld en geleverd

Betrouwbare leverancier

Snelle, correcte reactie en vlotte levering

Snel, correct antwoord op vraag en vlotte levering. TOP!

Vlotte service en correct

Als zeer goed ervaren