Bestellen, betalen en daar komt de bestelling eraan . Super !

Goede service !

Bestelling verliep erg goed en super snel geleverd

Zeer snelle levering.

Omschrijving van het artikel met de nodige info, heeft een snelle keuze van het artikel mogelijk gemaakt.

Snelle levering accurate omschrijving

Snel geleverd, duidelijke website, marktconforme prijzen. Verzendkosten zijn wel iets aan de hoge kant.

Snelle levering van het juiste onderdeel en dan ook nog voor een nette prijs!

goede service en snelle levering

hier wordt aan de klant gedacht

Besteld en een dag later het maalwerk binnen gehad. miste alleen een gebruiksaanwijzing. Wel gelukt met aansluiten hoor

levering dramatisch

online staat op voorraad aflevering bij een winkel gebeurt alleen als de winkel ook een bestelling plaatst dus twaalf dagen moeten wachten op de levering product was goed

ik ben goed geholpen,zelf had ik al kennis vergaard,duidelijk nette offerte,gelukkig met hulp

dat ik indesit zelf niet over kon krijgen vond ik onder elke verwachting.. ik kwam bij jullie terecht ,wat niet wegneemt dat de kosten meteen met 20% steeg.. uiteinedlijk doel wel bereikt door durk doch proffesionele hulp.. duidelijke offerte en goed nakomen afspraak.. dus pluim voordat.. jammer dat whirlpool bauknecht indessit etc.. zo slecht is in communicatie ..dienstverlening voor particulieren is echt benede alle peil. over europart,, thanks..

Snelle correcte levering

Tegen goede prijs snel geleverd

Super snelle levering!

Onderdeel besteld voor de wasmachine. Lastig om zonder werkende wasmachine te zitten. Maar de volgende dag was het onderdeel al in huis. Erg blij mee!

Supper snel geleverd

perfect afgewerkt

producten hadden mankement. gebeld en werd meteen opgelost , top service

Zeer goede service en uitleg

Zeer goede uitleg en snelle verzending

Yurii Honcharuk

Alles gut!!!

Snel en vakkindig

Goede onderdeel, snel geleverd

Ik zocht en vond de juiste terugslagklep voor mijn afzuigkap. Goede omschrijving op de site, snelle verzending, goed ontvangen, geen koude wind meer in de keuken.... Super fijn, betrouwbare site

Dmv foto bijvoegen werd meteen het juiste onderdeel herkend, wat vervolgens binnen een werkdag werd bezorgd!

Zeer snelle en correcte aflecering

Vlotte en goede verzorging van bestelling.

Prima afgehandeld.

Gewoon goed

Besteld, en ontvangen zoals gewenst. Prima!

snelle servise

makkelijk te bestellen

Ik kan het iedereen aanraden om hier je vraag neer te leggen wanneer je onderdelen zoekt. Wij waren opzoek naar onderdelen van de keuken in ons nieuwe huis, oude keuken, prima op wat onderdelen na. Nergens te vinden, maar de vraag hier neergelegd met sticker van de apparatuur en binnen een paar uur een offerte gekregen voor de desbetreffende onderdelen. S morgens besteld en de andere dag was het al binnen! Wij slaan de site op bij onze favorieten.

Stofzuiger onderdeel besteld, de volgende dag al in huis .... dus zeer tevreden

Is supersnel verlopen ,ook de bezorging.

Is suersnel verlopen ,ook de bezorging van dhl

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE