Top,al even gezocht eindelijk gevonden top

Al even gezocht ,,zat geen nummertje meer op de knoppen van de keramische kookplaat.nu weer top ..bedankt

prima verzorgd

Het kan niet beter, gezocht, besteld en afgeleverd binnen 24 uur.

Onderdeel gezocht voor stofzuiger, gevonden tegen juiste prijs, rond 19.00 uur besteld en de volgende dag in huis.

Heldere uitleg over product en eventuele alternatieven.

Prima website met voldoende informatie. Het gewenste artikel kon goed bekeken worden. Vlotte bestelling en levering.

Onderdeel staat op de site uitstekend beschreven met duidelijke foto's. Zeer snelle levering en heel goed verpakt. Diverse e-mails m.b.t. het verloop van de bestelling/verzending en track & trace. Nette prijs voor een origineel Braun koffiezetter onderdeel.

Uitstekende shop!

Tot nu toe een keer bezocht, maar uitstekend bevallen. Zeer snelle levering. Zoals je het zou willen.

Grande surprise.

Bonjour. Ce fût une agréable surprise en ce qui concerne la rapidité et la qualité du service. La qualité du matériel commandé est irréprochable et mon appareil fonctionne à merveille.

alles zoals het moet zijn, brede duidelijke documentatie op de website, snelle levering ... top !

De site is goed maar retouren zijn duur

Op de website kon ik het artikel dat ik nodig had snel vinden. De zuigmond voor de stofzuiger functioneert echter niet goed (product van Rowenta) dus stuur ik dit terug. De retourkosten zijn voor de klant. Alhoewel ik dat begrijp, heb ik deze kosten bij andere webwinkels niet. De volgende keer kies ik daarom toch een andere webshop. De gekochte Rowenta zuigmond is tenslotte bij elke winkel hetzelfde.

juiste adres voor onderdelen

snel mijn onderdelen gekregen voor de koelalkast

Levering correct verlopen

Alleen spijtig dat weer transportkosten moet betalen wan de dolce gusto diffuser blijkt ook defect te zijn. Mvg Bjorn

Positief

Product komt overeen met hetgeen wat wordt aangeboden. Levering keurig volgens afspraak. Prijs is redelijk. Verzendkosten van dit product zijn erg hoog, kwam met pakket dienst terwijl dit via de brievenbus had gekund waardoor verzendkosten minimaal Eur. 5,00 lager was gewenst. Ben blij met product, beveel Europart aan.

Ik zocht een onderdeel voor onze IKEA vriezer. Had snel het goede onderdeel gevonden.

Good

Quick, good packaging, had everything I needed to replace parts from an old fridge. The prices for a bit of plastics are what they are.

top service

heel gemakkelijk om te bestellen, en snel geleverd, heel tevreden

Vlotte en correcte service

Gebruiksvriendelijke website. Zeer vlotte afhandeling. Snelle levering. Goed verpakt.

fijne service top

perfect geholpen ook met retour zending !

Snelle levering.

Perfect uitgevoerd

Makkelijke website, product goed te vinden en op voorraad, 's avonds besteld, andere dag in huis. Wasmachine nog geen 24 uur stuk geweest!

Snel en correct

Top service !! Goed geholpen

Betere service kan niet!

Kocht een glazen kan voor mijn blender. Ging bij de eerste keer stuk. Ik gaf het per mail door en de volgende dag had ik een nieuwe.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE