Goed en snel

Goedkoop en snel geleverd . Flessenbak voor Siemens koelkast.

Dikke prima

Grote klasse snelle levering precies wat ik zocht

Het was fijn dat het zo snel geleverd kon worden, alleen jammer dat DHL het pakket niet bij de buren heeft afgegeven, want het heeft 8 uur terug de buitenkant van de voordeur gestaan omdat ik niet thuis was!!

Professionele info en snelle levering

Daar ik moeite had met het vinden van het juiste onderdeel heb ik contact opgenomen met Europart daar heeft een medewerker mij prima geadviseerd. Daarna besteld en de volgende dag was mijn artikel al binnen bij een van de partners in mijn geval Verhagen Bladel. Ook daar vriendelijk ontvangen en geadviseerd alles bij elkaar prima bedrijf.

Is perfect gegaan

Levering was goed en snel ,alleen verzendkosten zijn wel hoog!

Prima geregeld allemaal. Snel verwerkt en ontvangen. Vooral het telefoonnummer vermeld voor eventuele vragen vond ik zeer klantvriendelijk.

Juist en snel geleverd

Bestelde eerste werkdag reeds geleverd en door bezorger op juiste plaats neer gezet. Bestelde geplaatst met direct resultaat, geen lekkage meer.

Goed en snel geleverd,

Uitstekende service en goed product

Via website knop besteld. Ik kwam er snel achter dat ik verkeerde knop had besteld. Gebeld en bestelling werd geannuleerd en geld terug gestort. Ik kreeg juiste bestelnummer, besteld en volgende middag werd de knop bezorgd.

Snelle levering en goedkoper dan alle anderen

Zondag besteld, maandag geleverd. De helft goedkoper dan bij de concurrentie. TOP!

Meer dan verwacht

Ik zocht eigenlijk alleen een afdichtring voor een Dolce Gusto Piccolo en ik dacht die gevonden te hebben, voor een bijzonder vriendelijke prijs. De dag er na werd hij al geleverd, alleen bleek ik voor die bijzonder vriendelijke prijs niet alleen de afdichtring te krijgen, maar het complete ventiel! Klasse service hoor!

Grandioos

Ik heb een Saeco Intelia koffie volautomaat en hier was een waterniveaucensor van kapot, deze besteld en de volgende dag in de bus. Deze gemonteerd en mijn koffie volautomaat zijn leven is weer verlengd.

prima service, snelle bezorging

prima website

Super ervaring

Harstikke bedankt. Ik ben echt blij. Ik kan altijd hier iets kopen.

Compleet perfect

Alles is super geregeld. Snel. Bestelling keurig verzorgd. Ik wil iedereen dit bedrijf aanraden.

Onlangs een verwarmingselement voor onze AEG inbouw oven besteld. Werd de volgende dag al geleverd en een uurtje later kon de vleesschotel weer de oven in.

Duidelijke website

Zeer vlugge levering

Een zeer goede service

Product makelijk te vinden op de site.

Ruim assortiment en beschikbaarheid, snelle en correcte levering

Ruim assortiment en beschikbaarheid, snelle en correcte levering

Prettig bedrijf

Ik had gebeld voor wieltjes voor mijn vaatwasser. Samen met de code gekeken welke ik nodig heb. Kreeg meteen een link om ze te bestellen en gelijk geleverd. Super bedrijf

Goede levering

Artikelen goed te vinden op de site en een snelle levering

Europart prima dhl schandalig

Product besteld ging prima verzending zeer slecht ! Kreeg melding van dhl over tijdstip ben thuis gebleven ! Meer als een halve dag en wat denk je geen dhl! Kreeg dag erna wederom een melding en toen kwam hij wel, vind dit niet kunnen en heb contact gehad met dhl maar die doen alsof ze oost Indisch doof zijn, Vind het wel een probleem voor de afnemers en vind ook dat jullie dit minimaal met dhl moeten opnemen! Kon ook niet via de app van dhl een ander tijdstip of locatie aangeven terwijl dit wel zou kunnen? Volgens hun site

Uitstekende service

Correct, goeie website. Snelle afhandeling..

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE