Goed, juist en snel

Gemakkelijk het juiste onderdeel te vinden en snelle levering

Gewoon heel goed

Ik kon snel en goed mijn onderdeel vinden op de website. Het onderdeel kon direct geleverd worden in tegenstelling andere leveranciers. Dus ik kon mijn probleem de volgende dag oplossen

Super snel en goed

De bestelling werd de dag erna geleverd en de prijs was minder dan andere websites

Alles goed gegaan

Bestelling goed verlopen

Heel goeie service , snelle levering

Snel goed en duidelijk contact

Duidelijk bestelproces. Snelle levering. Jammer dat er verzendkosten gevraagd worden voor een onderdeel dat waarschijnlijk vooradig is in de winkel en in diezelfde winkel werd afgehaald

Prima webshop

Snel geleverd en goed verpakt.

Philips borstel voor stofzuiger gekocht

Prima verzorging van de order. Kom er thuis achter dat onderdeel iets afwijkt van origineel. Afhalen in winkel was handig.

Snelle afwikkeling, goede kwaliteit

Goede service, overzichtelijke website.

Snelle levering en goede communicatie

Ik heb snel het bestelde artikel ontvangen en hierover op correcte wijze bericht ontvangen

snel geleverd

Wasmachine pomp besteld. Snel geleverd zoals beloofd. Alles werkt weet.

Topper

Zeer snelle levering en goede prijs!

Snel en compleet

Duidelijke website en snelle levering

precies wat ik nodig had en snel

precies wat ik nodig had en snel, volgende keer weer

Goed geregeld

Snelle levering. Goed verpakt.

Was op zoek naar scharnieren voor mijn 12 jaar oude koelkast. Kwam al gauw op de website van Europart terecht. Toch was het heel moeilijk om de juiste scharnieren te vinden. Toen maar gebeld en degene aan de lijn heeft me met behulp van door haar gevraagde gegevens van de koelkast zeer goed geholpen. Ze heeft me via een mail de offerte opgestuurd met daarin een link waarmee ik op de juiste plek van de website kwam waar mijn bestelling al klaar stond. Uitstekende service.

Subliem en verrassend snelle levering en service

Na frustratie tijdens het stofzuigen heb ik op een zeer duidelijke en informatieve site een vervangende stofzuigermond gezocht en gevonden. Dat was om 20u00 's avonds. Wat schertst mijn verbazing dat ik 's morgens om 11u00 het onderdeel aan de deur afgeleverd kreeg. Zo snel. En niet minder onbelangrijk. Het was de juiste.

Goed en snel

Heel snel geleverd En voor leuke prijs

Heel goed, enkel jammer van PostNL

Het betaalproces kon beter, ik denk dat ik een paar keer dezelfde info moest geven omdat de pagina ergens herlaadt. Heel jammer dat jullie met PostNL werken: "PostNL zet kinderen, zwartwerkers en ongedocumenteerde personen in om pakjes rond te brengen in ons land" https://www.hln.be/binnenland/onze-journalist-legt-sociale-******-bloot-postnl-zet-kinderen-zwartwerkers-en-ongedocumenteerde-personen-in-om-pakjes-rond-te-brengen-in-ons-land~a731e78c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Duidelijke site, snelle levering

Voor 22.00u besteld is de volgende dag leveren. Webshop is duidelijk en werkt prima.

Product zoals beschreven en snel geleverd

Goede kwaliteit en service

Online besteld en supersnel geleverd

Online bestelling geplaatst en via DHL werd mijn bestelling de volgende dag geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE