Top en snelle levering

Al vaker besteld. Altijd de goede onderdelen gekregen en de levering was snel.

Er is niets mis met de bestelling en levering. Helaas word je na een bestelling lasting gevallen me een enquête. Wat in mijn opinie erg irritant is en wat ik van mijn omgeving hoor ook. Beter is zelf te analyseren wat er eventueel niet goed gaat aan de hand van klachten.

Super snel

Goeie snelle levering ondanks feestdagen tussenzat

DHL heeft mijn bestelde artikel defect afgeleverd. Duidelijk schade door transport Europart pakte dat gelijk op en de volgende dag een nieuw artikel in huis.

Overzichtelijk, snelle levering

Op zoek naar een scharnier voor een LG Combi koel/vries. Snel gevonden, acceptabele prijs en snel geleverd! Top!

Super en snel

Vlotte en correcte levering

De bestelde stofzuiger filters, werden snel en in goede staat geleverd. Prima service

Top Service

Heel tevreden over product en levering

perfecte levering

Perfecte levering en produkt

Hallo, een zee aan keuze!! Goed overzicht en een super snelle service. En als je hem dan het en hij past ook nog HELEMAAL TOP

De eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Ik zocht iets voor mijn Dyson en vond het juiste artikel voor een goed prijs en we kunnen weer zonder ergernis stofzuigen☺

Lange levertijd

Na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. Zou vandaag geleverd worden maar niets ontvangen. Begrijp niet dat een klein onderdeeltje met een dure pakjesdienst wordt vertuurd en niet gewoon in een envelop met de post.

verkeerde onderdelen geleverd

verkeerd onderdeel geleverd

Goede klantendienst

3 onderdelen besteld en betaald, slechts 2 geleverd in de doos. Na mijn eerste review werd ik onmiddellijk gecontacteerd door Remco van de klantendienst, hij stelde zonder aarzelen voor om het ontbrekende onderdeel na te sturen. Het is pas wanneer er iets fout gaat, en dat kan bij iedereen gebeuren aangezien we met mensen werken, dat je kan ervaren hoe de dienst naverkoop van een bedrijf werkt, in dit geval TOP!

Snel bezorgd

Voldoet aan de verwachting. Omschrijving op de website is duidelijk.

Samsung Wasmachine Manchet

Nieuwe manchet nodig voor onze Samsung wasmachine. Gekozen voor een niet origineel maar wel passend alternatief vanwege het enorme prijsverschil. Werd dag later geleverd en past perfect. Kwalitatief dus een goed alternatief ten opzichte van het origineel.

Pakje naar Spanje snel afgeleverd.

makkelijke website en alles volgens afspraak en verwachting

makkelijke website en alles volgens afspraak en verwachting

Snel en als omschrijving

Aanrader

Goede en snelle levering

Doen wat ze beloofd voor 22.00 uur besteld volgende dag geleverd

Klantvriendelijk !

Nette coulance bij defect artikel wat ondanks de drie maanden verlopen garantie kosteloos is omgeruild.

Europart snel geregeld betreft de rubberen ring voor de koffiemachine. We waren blij met de snelle service.

super bedrijf

snel geleverd en precies het goede artikel, moesten het toch terugzenden omdat ons eigen app gerepareerd kom worden ..snel ons bedrag teruggestort gekregen

Uitstekend service

Vanaf het bestellen van de onderdeel tot de levering ging alles vlekkeloos.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE