Laden reviews...
966 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen weitgehend Zufriedenheit mit schneller Lieferung und klaren Produktinformationen. Der Kundendienst ist zuverlässig und bietet rasche Unterstützung. Gelegentliche Verzögerungen können auftreten, aber das Gesamterlebnis bleibt positiv. Die Plattform erleichtert die Suche nach Ersatzteilen und deren schnelle Lieferung.
de bestelling was snel in huis. helaas 1 item verkeerd. na telefonische melding en een mail het goede item in huis. goed geregeld.
J.F. Hopster
Hellevoetsluis
Een nieuwe manchet besteld op vrijdagmiddag voor onze wasmachine, deze zou volgens de site zaterdag geleverd worden. Helaas werd deze pas maandag geleverd... Product verder wel goed en netjes verpakt.
Albert
Barneveld
Bestelling via webshop gaat prima en snelle levering van het bestelde product.
A.
Sprundel
Heel snel geleverd met een goede communicatie. Ik had een oude frigo maar kon via de website wel zeker zijn dat de accessoires zouden passen.
Geert Leekens
Lubbeek
door een tip van Ikea zelf besteld en op een paar dagen geleverd, weekend ertussen, anders zelfs de dag erna geleverd. Zeer nuttige site waar alle toebehoren met afmetingen en foto te zien zijn.
Freddy
Evergem (Sleidinge)
vandaag besteldt volgend dag aan huis
Guido verhulst
Meulebeke
Ik had zelf eerst een verkeerd artikel besteld. Teruggestuurd en binnen een paar dagen was mijn geld al teruggestort. Met de goede raad van de Klantendienst het juiste artikel besteld en de andere dag al binnen! Ik ben echt heel tevreden!
Loes
Vlaardingen
Berichtgeving, levering en gevraagde artikel, alles dik in orde.
Wim
Haarlem
Website zegt voor 22 uur besteld morgen geleverd. En dan blijkt dat niet te gelden voor ophalen in de winkel om de hoek. Is gewoon niet duidelijk.
Erik
Amsterdam
Beste Erik,
Bedankt voor je beoordeling. Voor 22.00 uur besteld direct verzonden geldt alleen als je het laat thuis bezorgen en op voorraad is. Bij de keuze voor het afhalen in een PartsNL winkel dan kan de levertijd uitlopen naar 2 of 3 dagen, dit wordt ook gelijk aangegeven bij het maken van je keuze.
Wij sturen een e-mail bericht wanneer het wordt verzonden en wanneer het daadwerkelijk voor je klaar ligt.
Groet, Team Europart.
Begin december een onderdeel besteld. Volgens de website 7 dagen levertijd. Levering werd na 2 weken opgeschoven naar begin februari. Maar op de website bleef 7 dagen levertijd staan. Tot vandaag nog niets ontvangen.
Iwan Bekkema
Almere
Beste Iwan,
Bedankt voor je beoordeling. Het bestelde onderdeel was op het moment van bestellen niet op voorraad. Op onze website stond een levertijd vermeld van 6 dagen. Helaas werden de 6 dagen overschreden, hierover hebben we je destijds een mail verzonden. Indien je niet langer op een vertraagde bestelling wil wachten, dan kun je bij ons te allen tijde annuleren en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Uiteindelijk hebben wij jouw bestelling 2 weken eerder geleverd dan we aan jou hebben gecommuniceerd.
Groet, Team Europart.nl
Voor Pelgrim fornuis thermokoppels voor lagere prijs, en sneller binnen dan wanneer ik ze bij Pelgrim zelf had besteld. Alleen die stomme (heel speciale, ik heb de draad van eentje overgesneden naar M6) moertjes, geen idee waar je die kan bestellen. Maar daar kan Europart waarschijnlijk niet veel aan doen.
Marius
Utrecht
Ik had iets besteld en was gewoon terug gestuurd naar afzender, maar wij hadden niks ontvangen. Ze hebben onmiddellijk contact met mij opgenomen en het product terug opgestuurd met succes en ben heel tevreden
Jozef
Bazel
Het gekregen onderdeel kan ik pas waarderen na montage.
Willem
Fortuna
Het juiste onderdeel voor mijn koelkast, zeer snel in huis! Zeer tevreden.
Willem
Culemborg
Zeer tevreden over de snelheid van levering
Sonia Ons
Lubbeek
Duidelijke info betreft verzending van bestelling.
FREDDY WYBAUW
Bornem 2880 : Belgie :
Snelle en correcte service + levering
Dia
Gent
Telefonisch snel en goed geholpen. Heb de juiste onderdeel de volgende dag al ontvangen! Echt een aanrader!!!
Dwaras
Stadskanaal
Geen verder commentaar toe te voegen
Sietse Vellema
Leusden
Zie bovenstaande
Gert
Zwolle
Onderdeel eenvoudig te vinden op de site, besteld en snel ontvangen.!!
20 February 2022
B.
westland
Bestel altijd via de winkel in Alkmaar en haal daar de onderdelen op. Helaas heb ik vernomen dat dit binnenkort geen Europart vestiging meer is. Er is in de omgeving geen andere Europart winkel. Was altijd een deskundig antwoord, jammer dat het over is, heb al jaren daar onderdelen opgehaald
20 February 2022
Ton Oostdijk
Alkmaar
eenvoudig te bestellen - groot assortiment. Graag nog wat meer van Dewalt onderdelen
Ben Gielen
VENLO
Product was er binnen een paar dagen, maar het product was niet wat het was op de website. Het deurtje pasten niet in de koelkast. Ik mailden 3 keer over een oplossing of hulp hoe ik dit moest aanpakken of er iets gedaan kon worden maar kreeg geen gehoor. Erg vervelende ervaring en ik moet nu mijn product retour sturen en verzending betalen 2x voor een product met verkeerde belofte
Anne
Amsterdam
Beste Anne,
Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Wat vervelend dat je een verkeerd product hebt besteld. Wij hebben het in ons systeem nagekeken en kunnen helaas geen e-mailberichten terug vinden. Heb jje deze gestuurd naar [email protected] ? Uiteraard kun je de verkeerde producten retourneren, raadpleeg hiervoor onze retour service op onze website. De retourkosten zijn in dit geval voor eigen rekening maar de betaalde verzendkosten van € 5.99 krijg je wel vergoed. Indien je graag nog een passend onderdeel wilt ontvangen kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.
Groet, Team Europart.
De deurgreep van de vrieskast brak af. Na wat googelen kwam ik bij Europart terecht. De hadden een goedkope en uitstekend passen vervanging. De volgende dag in huis en binnen 10 minuten geplaatst.
Huub Opgenoorth
ROERMOND