alles goed

werd goed op de hoogte gehouden

Product prima en snel geleverd

Scharnieren voor koelkast nodig, volgende dag geleverd. Top!

Ten 1e op de site uitgebreide informatie over het onderdeel wat vervangen moest worden, de code van het apparaat intikken, en je weet dan of het gekozen onderdeel bij jou apparaat past. Ten 2e had het onderdeel met 24 uur in huis, en het paste perfect.

ok

a

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering

Redelijk

Jammer dat je bij een retourprodukt ook weer de kosten moet betalen.

Snel en goed geleverd

Het was even zoeken welk onderdeel van de Dyson DC08 Animal Pro - stofzuiger ik precies nodig had. Maar na de vlotte levering bleek dat de parket-zuigmond goed paste op de circa 30 jaar oude machine. In deze tijd is eerder alleen een nieuw DEPA-filter gekocht.

Part niet identiek

Het part was niet identiek aan het origineel (whilpool model ARG 971/3-LH) De contacten zaten op een andere plek, dus het aansluitblok paste niet, en de as waar de knop op zit is te kort.

Fijn dat ze er nog zijn deze bedrijven

Snelle levering, duidelijke omschrijving, goede prijs kwaliteit verhouding , wat vooral belangrijk is goed advies

Goede service, snelle levering, de juiste spullen!

Zie hierboven!

Snelle levering en goede website

Het product wat ik zocht was makkelijk te vinden op de website en was de volgende dag al geleverd!

Enigste bedrijf waar ik het correct afstandsbediening kon vinden.

Voor 17.00 besteld, volgende dag in huis. Goede kwaliteit.

Goed product

Deze houder van scheerkoppen heb ik voor het scheerapparaat (dat al zeker 8 jaar oud is) van mijn vader gekocht en gisteren geïnstalleerd en past precies zoals ik vermoedde. Ben er blij mee en mijn vader ook.

Goed passend onderdeel gevonden

Het kostte een hoop moeite om erachter te komen welk onderdeel van mijn IKEA-fornuis stuk was (een thermokoppel), maar zodra ik erachter was, kon ik simpelweg een nieuwe bestellen bij Europart. Eerder ook al een goeie ervaring hier met vervangende vaatwasserwieltjes. Essentiële winkel.

Prima service en onderdelen

De universeel wieltjes voor vaatwasser mand besteld doen wat ze moeten doen. Wel zijn de universeel wieltjes anders van materiaal/ kwaliteit maar de prijs was dan ook de helft dus niks te klagen

Onderdelen eerder geleverd dan verwacht

Wilde een kapot waterreservoir van een Nespresso-machine vervangen. On-line kon ik juiste artikelnummer niet heel makkelijk vinden en dus een mailtje gestuurd. Kreeg vrij snel een antwoord met direct een bestellink die ik kon gebruiken om het desbetreffende artikel te bestellen. Het gaat wel altijd echt om losse onderdelen, dus ik kreeg een waterreservoir maar zonder deksel (had ik nog). Wanneer je weet wat je nodig hebt / bestelt is dit een uitkomst, ook als bijvoorbeeld een kavel uit een veiling bij bijvoorbeeld BVA een kapot onderdeeltje bevat, zoals in mijn geval. Stuk sneller in ieder geval dan wachten op een reactie van de BVA klantenservice (nu ruim 3 weken en nog altijd geen reactie). Verwachte leverdatum was 12 december, werkelijke leverdatum 3 december en dat tijdens Corona-crisis. Kwaliteit onderdeel: origineel Betaalbaarheid onderdeel: naar verwachting Betaalbaarheid bezorging: naar verwachting Verpakking: doos met dempingsmateriaal en luchtkussentjesplastic Levertijd: meerdere weken, maar wel ruim een week eerder dan ingeschat

Goede service.

Door een fout van DHL pakketje niet ontvangen, Europarts heeft onderzoek opgestart. Later werd het pakketje bezorgd door persoon waar het was verzorgd.

Snelle levering. Prima service

duidelijke site, veel voorraad, snel geleverd

duidelijke site, veel voorraad, snel geleverd

Zeer snel geleverd waar anderen dat niet konden

Ik was op zoek naar een glazen mengkom voor een Bosch keukenmachine. Ik wist dat deze slecht leverbaar was. Ik heb bIj 2 verschillende firma’s besteld. De 1e kwam na een week met het verhaal dat hun leverancier niet leverde (Bosch Nederland), de 2e kwam na 6 weken en een rappel van mijn kant met het verhaal dat ze de bestelling verwachtten en een week later dat het product niet meer verkrijgbaar was. Verder gezocht of ik dan toch nog een mengkom kon vinden. Europart tegengekomen en daar stond de status op “online voorradig”. Gelijk besteld en volgende dag binnen. Totdat ik de verpakking open had gemaakt en daadwerkelijk de juiste mengkom in de verpakking zat, kon ik het niet geloven. Mijn vrouw is helemaal happy met de nieuwe mengkom (oude was de originele, van plastic en slechte kwaliteit) en maakt weer lekkere smoothies. Top ervaring!

professioneel

Fast as lightning

's Avonds laat besteld, tegen de middag geleverd.

perfecte afhandeling van bestelling!

snelle levering en artikel paste perfect.

Snel geleverd.

Op tijd geleverd zoals beloofd , dus prima.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE